Kanteleen kaverit -kesäleiri

18.-21.06.2018

Kanteleen kaverit on neljäpäiväinen leiri, joka on tarkoitettu lapsille.

Leirillä soitetaan erilaisissa ryhmissä ja pidetään hauskaa musiikin parissa. Kurssille voi tulla kaikenkokoisten kanteleiden soittajat. Myös kaikentasoiset soittajat ovat tervetulleita! Perheen vanhempi/vanhemmat voivat halutessaan tulla leirille mukaan. 

Tämän kesän teemana on irlantilainen musiikki. Kurssin lopuksi on päätöskonsertti kotiväelle, missä esitetään kurssilla opittuja kappaleita.

Opettajat

Liisan kuva
Liisa Lilvanen-Pelkonen
Marjan kuva
Marja Nevankallio
Nooran kuva
Noora Laiho

Liisa Lilvanen-Pelkonen on kanteleensoiton ammattilainen, joka toimii Valkeakosken musiikkiopistossa kanteleensoiton ja musiikin perusteiden opettajana.

Marja Nevankallio on Tampereen konservatorion kanteleensoiton sivu- ja päätoiminen tuntiopettaja. Lisäksi hän opettaa myös Sastamalan musiikkiopistossa.

Noora Laiho on kanteletaiteilija sekä ammattimuusikko joka toimii Pirkanmaan musiikkiopistossa kanteleensoiton tuntiopettaja ja Finn-Kanteleet ry:n taiteellisena johtajana.


Hinta

Leirin hinta on 185 € sisältäen majoittumisen 2 hh sekä kaikki päivän ruokailut (aamiainen, lounas, välipala, päivällinen, iltapala).


Ohjelma

Leiri alkaa 18.6.2018 klo 11.00 majoittumisella ja lounaalla ja leiri loppuu 21.6.2018 klo 15 alkavaan päätöskonserttiin.


Ilmoittautuminen

Leirille ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta.


Tule sinäkin leirille Päivölän opistoon!


Lisätiedot

Liisa Lilvanen-Pelkonen,

liisa.lilvanen(at)gmail.com, puh. 0400 898 455

 

Päivölän opiston toimisto,

toimisto(at)paivola.fi, puh. 03 233 2200

 

Ilmoittautuminen on päättynyt