Suuri Maalaustapahtuma

10.07.2018

Päivölän opisto yhteistyössä Minoa-taiteilijantarvikeliikkeen ja Visavuoren taidemuseon kanssa kutsuu kaikki taiteen ystävät valtakunnalliseen 10.7. järjestettävään Suuren Maalaustapahtumaan.

Ilmaistapahtumassa voi jokainen maalata, piirtää tai tehdä yhteistaideteoksen! Tekniikka on vapaa! 

Tavoitteenamme on jakaa tekemisen iloa valtakunnallisesti. Tule yksin, yhdessä tai isommassa seurueessa luomaan taide-elämystä ja kokemusta.

Päivölän opiston Suuri Maalaustapahtuma on yleisölle avoinna klo 12.00-18.00 välisenä aikana.


Päivölän opiston Severi-sali

Päivölän opistolla pääsee tekemään taidetta akvarellisti Marjaleena Etulan kanssa, joka ohjaa ja opastaa vierailijat akvarellimaalauksen pariin. Tämän lisäksi on mahdollista tutustua Marjaleenan akvarelleihin.  


Päivölän opiston kellarigalleria

Kellarigalleriassa Henna Vertasen "Ketjussa" -näyttely. Esillä akvarelleja ja installaatio.


Visavuoren museo

Suuren akvarellitapahtuman 10.7.2018 merkeissä Visavuoren museo kutsuu myös alueelleen maalaamaan! Visavuoren museo tarjoaa herkullisia kohteita akvarellimaalareille. Museo tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn etukäteen tapahtumaan ilmoittautuneille maalareille. Maalareiden toivotaan asettautuvan museolla maalaamaan niin, että yleisö pääsee tutustumaan maalarin toimintaan. Ilmoittaudu tapahtumaan etukäteen 1.7.2018 mennessä osoitteeseen visavuori@valkeakoski.fi


10.7. on Helene Schjerfbeckin syntymäpäivä ja päivä on nimetty Kuvataiteen päiväksi.Tapahtumaa on vietetty vuodesta 2011 lähtien. Eri paikkakunnilla ympäri Suomea järjestetään yhteisiä ilmaisia tapahtumia, joihin on helppo osallistua. Tarkemmat tiedot löytyvät Tapahtumapaikat -sivulta.


Kuvia töistä ja tapahtumista voi julkaista Instagramiin #maalaustapahtuma @maalaustapahtuma tai jakaa ne Facebookissa tapahtuman pääsivulla www.facebook.com/maalaustapahtuma

Valtakunnallista taidetapahtumaa organisoi Suomen Akvarellitaiteen yhdistys ry.