Italian kielikurssi, NAZZANO, Italia

09.-15.09.2019

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin!


Lähde mukaan kielikurssille idylliseen Nazzanon pikkukaupunkiin Italiaan!


Roomasta 47 kilometriä sijaitseva idyllinen Nazzanon kylä on säilyttänyt aidon italialaisen tunnelman jo vuosisatoja. Runsaat ja mielenkiintoiset maisemat tarjoaa Nazzanon historiallisen keskustan alapuolella virtaava Tevere-joki.

Kurssi tarjoaa respetejä puhumiseen. Kielen rakenteet ja sanasto aktivoituvat aidossa oppimisympäristössä. Päivittäisten oppituntien jälkeen jalkaudumme italialaiseen elämänmenoon ja kohtaamme aitoja vuorovaikutustilanteita. Ryhmä- ja pariharjoituksia, paljon ohjattuja käytännön tilanteita.  Kaupat, museot, kirkot, apteekki, italialainen arkinen elämänmeno  ovat verraton foorumi, jossa voi kehittää italian kielen ilmaisua.

Kielikurssin vetäjänä ja italian kielen opettajana toimii Tuula Puurtinen. Kurssin aikana on mahdollista tehdä omatoimiretki Rooman nähtävyyksien äärelle. Italian kielen ja kulttuurin lisäksi pääsemme nauttimaan viiniasiantuntija Mauron kanssa aitoja italialaisia herkkuja Nazzanolaisessa taiteilijakodissa.

Perhemajoitus (2hh), joissa kylpyhuone ja wc käytävällä. Aamiainen, lounaskokonaisuus virjoitusjuomineen sekä kahden ruokalajin päivällinen sisältyy hintaan. Suorat lennot Helsingistä Roomaan. Hintaan ei sisälly mahdolliset museoiden sisäänpääsymaksut tai muut vapaaehtoiset retkimaksut.

 

Kurssin hinta 1100 € (7 pvä)

- perhemajoitus, jaettu 2 hh, kh ja wc käytävällä

- aamupala, lounas (mukaan otettava lounaskokonaisuus virjoitusjuomineen) sekä kahden ruokalajin päivällinen. Kokkina koko matkan ajan toimii italialaisen ruuan taitaja Sara Stefanelli

- Finnairin suorat lennot Helsinki – Rooma - Helsinki

 

Sitova kurssimaksu on maksettava kokonaisuudessaan (1100 €) 26.07. mennessä

Muista hankkia MATKAVAKUUTUS! Vakuutus voi mm. korvata matkasi peruuntumisen, jos et pysty lähtemään reissuun sairastumisen tai tapaturman takia. Tarkistathan kaikki vakuutusehtosi omalta vakuutusyhtiöltäsi.

Kurssit eivät sovellu liikuntarajoitteisille haastavan arkkitehtuurin (paljon portaita jne) sekä korkeuserojen vuoksi.

 

Ilmoittautuminen päättynyt