Kuvataidekurssi, NAZZANO, Italia

17.-23.09.2019

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin!


Kurssi täynnä, mikäli haluat liittyä peruutuspaikkajonoon, ota yhteyttä: toimisto(at)paivola.fi


Lähde mukaan Taide-, kulttuuri- ja akvarellimaalauskurssille idylliseen Nazzanon pikkukaupunkiin Italiaan!


Roomasta 47 kilometriä sijaitseva idyllinen Nazzanon kylä on säilyttänyt aidon italialaisen tunnelman jo vuosisatoja. Runsaat ja mielenkiintoiset maisemat tarjoaa Nazzanon historiallisen keskustan alapuolella virtaava Tevere-joki.

Kuvataidekurssien opettajana toimii Päivölän opiston kuvataidelinjan johtaja ja Suomen akvarellitaiteen yhdistyksen pj., taiteen maisteri Satu Kiuru. Kuvataidepettaja ohjaa yksilöllisesti jokaista, joten voit osallistua kuvataidekurssille olet sitten ammattilainen tai vasta-alkaja.

Kurssin aikana on mahdollista tehdä omatoimiretki Rooman nähtävyyksien äärelle. Taiteen ja kulttuurin lisäksi pääsemme nauttimaan viiniasiantuntija Mauron kanssa aitoja italialaisia herkkuja Nazzanolaisessa taiteilijakodissa.

Perhemajoitus (2hh), joissa kylpyhuone ja wc käytävällä. Aamiainen, lounaskokonaisuus virjoitusjuomineen sekä kahden ruokalajin päivällinen sisältyy hintaan. Suorat lennot Helsingistä Roomaan. Hintaan ei sisälly mahdolliset museoiden sisäänpääsymaksut tai muut vapaaehtoiset retkimaksut.

 

Kurssin hinta 990 € (7 pvä)

- perhemajoitus, jaettu 2 hh, kh ja wc käytävällä

- aamupala, lounas (mukaan otettava lounaskokonaisuus virjoitusjuomineen) sekä kahden ruokalajin päivällinen. Kokkina koko matkan ajan toimii italialaisen ruuan taitaja Sara Stefanelli

- Finnairin suorat lennot Helsinki – Rooma - Helsinki

 

Varausmaksu 100 € 24.05. mennessä  /  Sitova loppumaksu 890 € 26.07. mennessä

Varausmaksu sisältyy kurssin kokonaishintaan. Varausmaksua ei palauteta matkan peruuttaneille matkustajille.

Kurssien toteutumisen edellytyksenä on riittävä osallistujamäärä. Mikäli kurssi ei toteudu, palautetaan ennakkoon maksettu varausmaksu. Muutoin varausmaksua sekä sitovaa loppumaksua ei palauteta. 

Muista hankkia MATKAVAKUUTUS! Vakuutus voi mm. korvata matkasi peruuntumisen, jos et pysty lähtemään reissuun sairastumisen tai tapaturman takia. Tarkistathan kaikki vakuutusehtosi omalta vakuutusyhtiöltäsi.

Kurssit eivät sovellu liikuntarajoitteisille haastavan arkkitehtuurin (paljon portaita jne) sekä korkeuserojen vuoksi.

 

Ilmoittautuminen päättynyt