Kuvataidekurssi, SORRENTO, Italia

05.-11.10.2019

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin!

 

Lähde mukaan Taide-, kulttuuri- ja akvarellimaalauskurssille jylhien maisemien Piano di Sorrentoon Italiaan! 

Jylhien maisemien Piano di Sorrento on kutsunut taiteilijoita jo kautta aikain. Lähellä sijaitsevat kulttuurien kehdot Napoli ja Pompei tarjoavat erinomaiset puitteet maalausharjoituksille. Lisäksi teemme vierailun italialaisen taidemaalarin luokse.

Kuvataidekurssien opettajana toimii Päivölän opiston kuvataidelinjan johtaja ja Suomen akvarellitaiteen yhdistyksen pj., taiteen maisteri Satu Kiuru. Kuvataidepettaja ohjaa yksilöllisesti jokaista, joten voit osallistua kuvataidekurssille olet sitten ammattilainen tai vasta-alkaja.

Hotellimajoitus (2hh) kauniissa luostarissa, joka sijaitsee huikeissa maisemissa meren äärellä. Suorat lennot Helsingistä Roomaan. Aamiainen sisältyy hintaan. Hintaan ei sisälly mahdolliset museoiden sisäänpääsymaksut tai muut vapaaehtoiset retkimaksut.

 

Kurssin hinta 1100 € (7 pvä)

- hotellimajoitus (2hh) hotelliksi muutetussa vanhassa ja kauniissa luostarissa

- aamiainen sisältyy hintaan

- Finnairin suorat lennot Helsinki – Rooma - Helsinki

 

Varausmaksu 100 € 19.07. mennessä  /  Sitova loppumaksu 1000 € 23.08. mennessä

Varausmaksu sisältyy kurssin kokonaishintaan. Varausmaksua ei palauteta matkan peruuttaneille matkustajille.

Kurssien toteutumisen edellytyksenä on riittävä osallistujamäärä. Mikäli kurssi ei toteudu, palautetaan ennakkoon maksettu varausmaksu. Muutoin varausmaksua sekä sitovaa loppumaksua ei palauteta. 

Muista hankkia MATKAVAKUUTUS! Vakuutus voi mm. korvata matkasi peruuntumisen, jos et pysty lähtemään reissuun sairastumisen tai tapaturman takia. Tarkistathan kaikki vakuutusehtosi omalta vakuutusyhtiöltäsi.

Kurssit eivät sovellu liikuntarajoitteisille haastavan arkkitehtuurin (paljon portaita jne) sekä korkeuserojen vuoksi.

 

Ilmoittautuminen päättynyt