Matematiikkalinjan INFO

06.-07.04.2019

Pidätämme oikeudet mahdollisiin aikataulumuutoksiin


Tule tutustumaan ennakkoon Päivölän opiston matematiikkalinjaan sekä viettämään samalla mukava ja rento viikonloppu samanhenkisten kavereiden kanssa!


Lauantaista sunnuntaihin kestävä infoviikonloppu on suunnattu matematiikasta kiinnostuneille 7.-8. -luokkalaisille. Viikonlopun aikana pääset tutustumaan matematiikkalinjan toimintaan, Päivölään ja Päivöläläisiin.

Mukaan tarvitset iloista ja uteliasta mieltä sekä viikonlopun henkilökohtaiset varusteet (myös pyyheliina ja uikkarit saunaa ja uimista varten) ja omat petivaatteet (lakana, pussilakana, tyynyliina). 

Samana viikonloppuna Päivölässä järjestetään perjantaista sunnuntaihin kestävä Suomen matemaattisen yhdistyksen matematiikkavalmennus, joten saapuminen jo perjantaina iltapäivästä on mahdollista. Hintaan ei vaikuta vaikka jo perjantaina saapuukin. Aamiaista on lauantaina tarjolla klo 8.00-9.00 ja lounasta klo 11.30-12.00.


Aikataulu

Tilaisuus alkaa lauantaina ~klo 12.15, jolloin alkaa sekä vanhemmille suunnattu infotilaisuus että viikonlopun kurssilaisten oma ohjelma. Vanhempien osuus päättyy infotilaisuuteen, joka kestää noin pari tuntia. Ennen tilaisuuden alkua on mahdollista osallistua ruokailuun klo 11.30-12.00.

Kurssilaisten ohjelma päättyy sunnuntaina kello 14.00.


Hinta

Matematiikkalinjan INFO -viikonlopun hinta on 25€ (sisältäen kaikki ateriat sekä majoituksen kahden hengen huoneissa).


Ilmoittautuminen

Ilmoittaumiset alla olevan sähköisen lomakkeen kautta 1.4.2019 mennessä. "Muuta huomioitavaa" -kohtaan pyydämme ilmoittamaan lauantain infotilaisuuteen osallistuvien vanhempien lukumäärän. Ilmoita myös tieto jos saavutte opistolle jo edellisenä päivänä perjantaina.


Lisätietoja

Matematiikan ja luonnontieteen linjanjohtaja, Jarkko Kettunen

jarkko.kettunen(at)paivola.fi, puh. 050 3057 346

 

Päivölän opiston toimisto

Toimisto(at)paivola.fi, puh. 03 233 2200

 

Ilmoittautuminen päättynyt