Hyvinvointia kehomieliharjoituksista

12.-14.04.2019

Pidätämme oikeudet mahdollisiin aikataulumuutoksiin


Tule yksin, kaksin tai porukalla rentoutumaan ja virkistymään perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään Päivölän opistolle!


Päivölän opisto on säilyttänyt aidon etelä-hämäläisen kansanopiston tunnelman, tarjoten rauhallisen miljöön niin kiireen kesytykseen, stressin lievitykseen kuin leppoisaan yhdessä oloon hyvässä seurassa. Ohjelma alkaa perjantaina klo 16.00 ilmoittautumisella ja majoittautumisella, jatkuen klo 17.00 ruokailulla ja viikonvaihteeseen virittäytymisellä. Ohjelma päättyy sunnuntaina yhteiseen iltapäiväkahvituokioon klo 14.15.

Ohjelmassa erilaisia voimauttavia yksilö-, pari- ja ryhmäharjoituksia osallistujien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Teemoina erityisesti rentoutuminen ja voimavarat, parantavat liikkeet ja tarinat, valveilla lepäämisen ja tietoisen läsnäolon taidot sekä mielen voiman hyödyntäminen. Perjantaina on mahdollista, sään salliessa, nauttia kevätillasta opiston laavulla, ja lauantaina viettää iltaa saunoen ja uiden sekä takkahuoneella iltaa istuen. Naisten sauna lämpiää klo 18.-19.00, ja miesten sauna klo 19.-20.00.

Mukaan tarvitset avointa mieltä sekä vuodenaikaan sopivat, mukavat ja rennot vaatteet niin sisällä kuin ulkona olemiseen.


Ohjaaja

Ryhmän ohjaajana toimii hyvinvointi- ja mentaalivalmentaja, TtT, KL Raija Nummelin


Hinta

Hyvinvointiviikonlopun hinta 210 €. Hinta sisältää ohjauksen ja ohjelman lisäksi majoituksen (2hh) täysihoidolla.


Ilmoittautuminen

Ryhmään sopii enintään 12 henkilöä. Ilmoittaudu mukaan alla olevan sähköisen lomakkeen kautta perjantaihin 31.3. mennessä! 


Lisätiedot

Hyvinvointi- ja mentaalivalmentaja, TtT, KL Raija Nummelin,

valmennusjakoulutus(at)raijanummelin.fi, puh. 050 401 3347

 

Päivölän opiston toimisto

toimisto(at)paivola.fi, puh. 03 233 2200

Ilmoittautuminen päättynyt