Taidealojen ja Arkkitehtuurin valmentava kurssi pääsykokeisiin

14.-17.05.2019

Pidätämme oikeudet mahdollisiin aikataulumuutoksiin


Lähiopetusta tiistaista perjantaihin klo 9.15-15.30 (opetusta on yhteensä noin 15 h).

Kurssilla käsitellään kolmiulotteisen havainnon ymmärtämistä piirtäen ja maalaten. Lisäksi läpikäydään perspektiivien yhdistämistä kaksiulotteisella pinnalla piirtäen ja maalaten.

Kurssin aikana opiskelija oppii ymmärtämään valon ja muodon sekä tilallisuuden perusteita, ja yhdistämään niitä moniulotteisella tavalla.

Kurssilla myös luennoidaan taideyliopistojen pääsyvaatimuksien keskeiset sisällöt sekä käydään läpi taideyliopistojen sisäänpääsytehtävien perusteet ja niiden toteuttaminen.

Opettaja

Opettajana toimii Laura Nikkinen, arkkitehtuurin tekniikan kandidaatti ja  valmistuva arkkitehti Tampereen yliopistosta.

Nikkinen suoriutui omasta arkkitehtivalinnan piirustus- ja suunnittelukokeista pistein 29/30 ja hän on toiminut arkkitehtuurivalmennuskurssiohjaajana, teknisenä piirtäjänä sekä  avustavana suunnittelijana arkkitehtitoimistoissa.


Tarvikeluettelo

Kurssille tarvitset omat materiaalit ja välineet:

- piirustus-/akvarellipaperi A3

- piirustusvälineet

- maalausvälineet (esim. akvarelli, akryyli), siveltimet

- puuvärit


Hinta

Kurssin hinta on 240 €. Hinta sisältää opetuksen lisäksi majoittumisen (2 hh) Päivölän opistolla, sekä kaikki ateriat kurssipäivinä (tiistain aamiaisesta aina perjantain lounaaseen).


HUOM! Päivölän opiston tämän lukuvuoden kuvataide- ja arkkitehtiopiskelijoille, sekä aikaisempien lukuvuosien kuvataide- ja arkkitehtiopiskelijoille hinta on 60 €!

 

 

Ilmoittautuminen

VIELÄ MUUTAMA PAIKKA VAPAANA. Ilmottaudu siis pian!

Kurssille otetaan 25 opiskelijaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.


Lisätiedot

Kuvataidelinjan koordinaattori Piela Auvinen,

piela.auvinen(at)paivola.fi, puh. 044 587 1153

 

Päivölän opiston toimisto

toimisto(at)paivola.fi, puh. 03 233 2200