Taidealojen ja Arkkitehtuurin valmentava tehokurssi pääsykokeisiin

07.-09.02.2020

Pidätämme oikeudet mahdollisiin aikataulumuutoksiin

 

Haluatko arkkitehdiksi tai taidealoille?

Tule vahvistamaan osaamistasi ja hankkimaan hyvät valmiudet pääsykokeisiin Päivölän opiston valmentavalla tehokurssilla!


Kurssilla käsitellään kolmiulotteisen havainnon ymmärtämistä piirtäen ja maalaten. Lisäksi läpikäydään perspektiivien yhdistämistä kaksiulotteisella pinnalla.

Kurssin aikana opiskelija oppii ymmärtämään valon ja muodon sekä tilallisuuden perusteita, ja yhdistämään niitä moniulotteisella tavalla. Opiskelija saa yksilöllistä ohjausta hioakseen kuvan rakennustaitoaan paremmaksi. 

Kurssilla myös luennoidaan taideyliopistojen pääsyvaatimuksien keskeiset sisällöt sekä käydään läpi taideyliopistojen sisäänpääsytehtävien perusteet ja niiden toteuttaminen. Halutessaan opiskelija saa arkkitehtipääsykokeiden arvioinnin 1-5. 

 

Tarvikeluettelo

Varaa mukaasi piirustus-/akvarellipaperi A3, piirustusvälineet, maalausvälineet (esim. akvarelli tai akryyli), siveltimet,  puuvärit


Aikataulu

Ilmoittaudu ennen kurssin alkamista opiston toimistolla. Kurssi alkaa perjantaina klo 09.15 ja sitä ennen on mahdollisuus käydä aamiaisella opiston ruokalassa. Kurssi päättyy sunnuntaina klo 17.00.


Pe: klo 09.15-17.00

La: klo 09.15-17.00

Su: klo 09.15-17.00

Opettaja

Laura Nikkinen. Nikkinen suoriutui omasta arkkitehtivalinnan piirustus- ja suunnittelukokeista pistein 29/30 ja hän on toiminut arkkitehtuurivalmennuskurssiohjaajana, teknisenä piirtäjänä sekä avustavana suunnittelijana arkkitehtitoimistoissa.


Hinta

Kurssin hinta on 240 €. Hinta sisältää opetuksen lisäksi majoittumisen 2 hh sekä ateriat kurssipäivinä.

HUOM! Päivölän opiston tämän lukuvuoden kuvataide- ja arkkitehtiopiskelijoille, sekä aikaisempien lukuvuosien kuvataide- ja arkkitehtiopiskelijoille hinta on vain 60 €!

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kurssille alla olevan sähköisen linkin kautta.


Saapumisohjeet Päivölän opistolle: https://www.paivola.fi/fi/yhteystiedot/saapumisohjeet/

 

Lisätiedot

Kuvataiteen ja arkkitehtuurin linjanjohtaja Satu Kiuru, satu.kiuru(at)aalto.fi, puh. 040 589 2627

Päivölän opiston toimisto, toimisto(at)paivola.fi, puh. 03 233 2200