COOPERATION – Ratkaisukeskeinen työyhteisö ja kuinka se tehdään

20.03.2020

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

 

KOULUTUS PERUTTU


Tervetuloa kolmesta eri työpajapäivästä (20.3. / 3.4. / 24.4.) koostuvaan koulutukseen hyvän ja innostavan joukkuehengen rakentamisesta!


Hyvän ja innostavan joukkuehengen rakentaminen ei ole sen enempää sattuman kauppaa kuin pelkää ihmisten välistä kemiaa. Työyhteisön jäsenet voivat tietoisesti vaikuttaa siihen, minkälainen työyhteisön työilmapiiri on, miten ihmiset viihtyvät työssään ja miten heidän välinen yhteispelinsä toimii. Koulutus koostuu kolmesta työpajapäivästä sekä työpaikkatehtävistä, joiden avulla työpajapäivissä opittuja asioita sovelletaan käytäntöön.

Koulutus perehdyttää yhteistyötaitoihin, jotka ovat kaikkein keskeisimpiä innostavan työilmapiirin rakentamisessa. Mitä useampi työpaikalla hallitse nämä taidot, sitä suuremmalla todennäköisyydellä työpaikka on sellainen, jossa työntekijät viihtyvät ja jossa heidän motivaatiotasonsa on korkea. 

Jokainen meistä voi omalta osaltaan vaikuttaa työpaikkansa ilmapiiriin ja siihen tarvittavien taitojen harjoittelu on kaiken lisäksi mielenkiintoista ja mukavaa. Koulutuksen avulla opit lisäämään työpaikkasi positiivista ilmapiiriä, motivoimaan sekä itseäsi että työtovereitasi, ratkaisemaan ongelmia rakentavasti, antamaan ja ottamaan vastaan kriittistä palautetta sekä sopimaan ristiriidat ja loukkaantumiset rakentavasti.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Lyhytterapiainstituutin kanssa. Koulutus antaa valmiudet Cooperation-ohjelman toteuttamiseen omassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden hakea Lyhytterapiainstituutin rekisteröimäksi Cooperation-kouluttajaksi.


Aikataulu, pe 20.3.2020 ja pe 3.4.2020

08.00  Aamiainen 

09.00  Työpajapäivä alkaa

11.30  Lounas

12.30  Työpajapäivä jatkuu

14.30  Iltapäiväkahvi

15.00  Työpajapäivä jatkuu

17.00  Työpajapäivä päättyy päivälliseen


Aikataulu, pe 24.4.2020

08.00  Aamiainen 

09.00  Työpajapäivä alkaa

11.30  Lounas

12.30  Työpajapäivä jatkuu

14.30  Työpajapäivä päättyy iltapäiväkahviin


Kouluttaja

Ratkaisukeskeinen kouluttaja ja valmentaja, TtT, KL Raija Nummelin.


Hinta

Koulutuksen hinta 240 €. Hinta sisältää työpajapäivien ohjelman ruokailuineen sekä Ben Furmanin ja Tapani Aholan kirjoittaman Cooperation - Ratkaisukeskeinen työyhteisö ja kuinka se tehdään -käsikirjan. 


Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 12.3.2020 mennessä alla olevan sähköisen linkin kautta.


Saapuminen

Ilmoittaudu opiston toimistolla ennen ensimmäisen päivän aloitusta. Saapumisohjeet Päivölän opistolle löydät täältä: https://www.paivola.fi/fi/yhteystiedot/saapumisohjeet/


Lisätiedot

Ratkaisukeskeinen kouluttaja ja valmentaja, TtT, KL Raija Nummelin, valmennusjakoulutus(at)raijanummelin.fi, puh. 050 401 3347

Päivölän opiston toimisto, toimisto(at)paivola.fi, puh. 03 233 2200

 

Ilmoittautuminen päättynyt