Matematiikan tutustumisviikonloppu vko 8

23.-25.02.2018

Matematiikkalinjalle hakeudutaan osallistumalla yhteen tutustumisviikonlopuistamme, jolloin järjestetään pääsykokeet ja tutustutaan matematiikkalinjan toimintaan. Samalla pääsee kokeilemaan millaista opiskelu Päivölässä on. Pääsykokeisiin kannattaa tulla, vaikkei taidoistaan kovin varma olisikaan, kunhan kiinnostusta riittää.

Linjalle valitaan osaamisen ja soveltuvuuden perusteella, myös todistusarvosanoja käytetään arvioinnissa. Aiemmista harrastuneisuuden osoituksista, kuten kilpailumenestyksestä on etua. Hakupaperit saa tutustumisviikonvaihteessa.

Tutustumisviikonvaihteet ovat viikoilla 2, 4, 6, 8 ja 10.

Tutustumisviikonvaihde alkaa perjantaina kello 18:30 ja päättyy sunnuntaina kello 14.

Viikonvaihteen hinta (sisältäen täysihoidon) on 20€.

Mukaan tarvitset tavalliset matemaattiset välineet: laskin, harppi, kulmaviivain, kynät, kumit yms., viikonlopun varusteet (myös saunaa varten) ja omat lakanat. 

Valkeakosken Tietotien lukioon haetaan normaalisti yhteishaussa. Valkeakoskella on kiinteä keskiarvoraja 7,2. Linjalle hyväksytyille lähetetään tarkemmat ohjeet.

Matematiikkalinjan pääsykokeet

Pääsykokeen osiot ovat 1. matematiikan perustaitotesti, 2. soveltavat/vaikeammat ongelmat, 3. uusi asia ja 4. yllätys. Lisäksi on haastattelu ja kysely harrastuksista, motivaatiosta jne.

Tutustumisviikonloppujen perjantai-iltoina järjestetään infotilaisuudet vanhemmille.

Kurssin yhteyshenkilö: toimisto@paivola.fi

Ilmoittautuminen päättynyt