Kuvataidekurssi, NAZZANO, Italia

19.-25.09.2020

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin!

 

Kurssi on peruttu! Uudet kurssit suunnitteilla vuodelle 2021, seuraathan siis Päivölän opiston nettisivuja, mikäli uudet ajankohdat kiinnostavat.

Voit myös halutessasi laittaa sähköpostia toimisto(at)paivola.fi, ja ilmoittautua postituslistalle saadaksesi ennakkopostia uusista kursseista heti ensimmäisten joukossa. 


Lähde mukaan Taide-, kulttuuri- ja akvarellimaalauskurssille idylliseen Nazzanon pikkukaupunkiin Italiaan!


Roomasta 47 kilometriä sijaitseva idyllinen Nazzanon kylä on säilyttänyt aidon italialaisen tunnelman jo vuosisatoja. Runsaat ja mielenkiintoiset maisemat tarjoaa Nazzanon historiallisen keskustan alapuolella virtaava Tevere-joki.

Kuvataidekurssien opettajana toimii Päivölän opiston kuvataidelinjan johtaja ja Suomen akvarellitaiteen yhdistyksen pj., taiteen maisteri Satu Kiuru. Kuvataidepettaja ohjaa yksilöllisesti jokaista, joten voit osallistua kuvataidekurssille olet sitten ammattilainen tai vasta-alkaja.

Kurssin aikana on mahdollista tehdä omatoimiretki Rooman nähtävyyksien äärelle. Taiteen ja kulttuurin lisäksi pääsemme nauttimaan viiniasiantuntija Mauron kanssa aitoja italialaisia herkkuja Nazzanolaisessa taiteilijakodissa.

Perhemajoitus (2hh), joissa kylpyhuone ja wc käytävällä. Aamiainen, lounaskokonaisuus virjoitusjuomineen sekä kahden ruokalajin päivällinen sisältyy hintaan. Suorat lennot Helsingistä Roomaan. Hintaan ei sisälly mahdolliset museoiden sisäänpääsymaksut tai muut vapaaehtoiset retkimaksut.


Kurssin hinta 1000 € (7 pvä)

- perhemajoitus, jaettu 2 hh, kh ja wc käytävällä

- aamupala, lounas (mukaan otettava lounaskokonaisuus virjoitusjuomineen) sekä kahden ruokalajin päivällinen. Kokkina koko matkan ajan toimii italialaisen ruuan taitaja Sara Stefanelli

- Finnairin suorat lennot Helsinki-Rooma 07:50-10:15 / Rooma-Helsinki 19:45-00:05

- Kuljetus (juna) Fiumicinon kentältä Nazzanoon


Ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN ON SULJETTU.

 

Ilmoittaudu matkalle mukaan alla olevan sähköisen lomakkeen kautta 1.6.2020 mennessä. Huomioithan että paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli peruutat ilmoittautumisen 1.6. jälkeen, peruutusmaksu on 290 €.

Ilmoittautuessa kirjoitathan oikean nimesi niin kuin se passissasi lukee (etunimi+sukunimi). Näin vältämme ongemat väärin kirjoitetun matkavahvistuksen kanssa (matkavahvistus = matkalippu). Nimenmuutoksen tekeminen on maksullista.


Kurssimaksu ja muuta infoa

Kun ilmoittaudut, saat vahvistuksen että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Kesäkuun lopulla lähetämme ilmoittautuneille kurssikirjeen sekä laskun kurssimaksusta (1000 € / ep. 5.8.). Matkavahvistukset (eli matkaliput) lähetetään teille SÄHKÖPOSTITSE noin viikkoa ennen matkan alkua.

Yhden hengen huoneita on saatavilla rajoitettu määrä, huoneen lisähinta 180 €.

Muista hankkia matkavakuutus! Vakuutus voi mm. korvata matkasi peruuntumisen, jos et pysty lähtemään reissuun sairastumisen tai tapaturman takia. Tarkistathan kaikki vakuutusehtosi omalta vakuutusyhtiöltäsi.


HUOM! Kurssi ei sovellu liikuntarajoitteisille Italian haastavan arkkitehtuurin ja korkeuserojen vuoksi (myös majoituspaikka mm. kaksikerroksinen ja sisältää mm. kapeita ja jyrkähköjä portaita). Kurssien toteutumisen edellytyksenä on riittävä osallistujamäärä.Ilmoittautuminen suljettu