Kuvataidekurssi, SORRENTO, Italia

07.-13.10.2020

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin!

 

Kurssi on peruttu! Uudet kurssit suunnitteilla vuodelle 2021, seuraathan siis Päivölän opiston nettisivuja, mikäli uudet ajankohdat kiinnostavat.

Voit myös halutessasi laittaa sähköpostia toimisto(at)paivola.fi, ja ilmoittautua postituslistalle saadaksesi ennakkopostia uusista kursseista heti ensimmäisten joukossa. 


Lähde mukaan Taide-, kulttuuri- ja akvarellimaalauskurssille jylhien maisemien Piano di Sorrentoon Italiaan! 


Jylhien maisemien Piano di Sorrento on kutsunut taiteilijoita jo kautta aikain. Lähellä sijaitsevat kulttuurien kehdot Napoli ja Pompei tarjoavat erinomaiset puitteet maalausharjoituksille, jonne kurssin aikana on mahdollisuus tehdä omatoimiretki.

Kuvataidekurssien opettajana toimii Päivölän opiston kuvataidelinjan johtaja ja Suomen akvarellitaiteen yhdistyksen pj., taiteen maisteri Satu Kiuru. Kuvataidepettaja ohjaa yksilöllisesti jokaista, joten voit osallistua kuvataidekurssille olet sitten ammattilainen tai vasta-alkaja.

Hotellimajoitus (2hh) kauniissa luostarissa, joka sijaitsee huikeissa maisemissa meren äärellä. Suorat lennot Helsingistä Roomaan. Aamiainen sisältyy hintaan. Hintaan ei sisälly mahdolliset museoiden sisäänpääsymaksut tai muut vapaaehtoiset retkimaksut.


Kurssin hinta 1170 € (8 pvä)

- hotellimajoitus (2hh) hotelliksi muutetussa vanhassa ja kauniissa luostarissa Domus San Vincenzossa (Via Iommella Grande 120, 80065 Sant'Agnello)

- aamiainen sisältyy hintaan

- Finnairin suorat lennot Helsinki-Rooma 07:50-10:15 / Rooma-Helsinki 19:45-00:05

- Kuljetus (juna) Fiumicinon kentältä Piano di Sorrentoon


Ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN ON SULJETTU.

 

Ilmoittaudu matkalle mukaan alla olevan sähköisen lomakkeen kautta 1.7.2020 mennessä. Huomioithan että paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli peruutat ilmoittautumisen 1.7. jälkeen, peruutusmaksu on 290 €.

Ilmoittautuessa kirjoitathan oikean nimesi niin kuin se passissasi lukee (etunimi+sukunimi). Näin vältämme ongemat väärin kirjoitetun matkavahvistuksen kanssa (matkavahvistus = matkalippu). Nimenmuutoksen tekeminen on maksullista.


Kurssimaksu ja muuta infoa

Kun ilmoittaudut, saat vahvistuksen että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Heinäkuun lopulla lähetämme ilmoittautuneille kurssikirjeen sekä laskun kurssimaksusta (1170 € / ep. 1.9.). Matkavahvistukset (eli matkaliput) lähetetään teille SÄHKÖPOSTITSE noin viikkoa ennen matkan alkua.

Yhden hengen huoneita on saatavilla rajoitettu määrä, huoneen lisähinta 350 €.

Muista hankkia matkavakuutus! Vakuutus voi mm. korvata matkasi peruuntumisen, jos et pysty lähtemään reissuun sairastumisen tai tapaturman takia. Tarkistathan kaikki vakuutusehtosi omalta vakuutusyhtiöltäsi.


HUOM! Kurssi ei sovellu liikuntarajoitteisille Italian haastavan arkkitehtuurin ja korkeuserojen vuoksi.
Kurssien toteutumisen edellytyksenä on riittävä osallistujamäärä.

 

Ilmoittautuminen suljettu