Kesälukio, VK 32 Matematiikkalinjan kesälukukausi

03.-09.08.2020

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

 

Kesälukukauden viikot on tarkoitettu tehostartiksi lukion matematiikkaan ja johdatukseksi ohjelmointiin.


Voit ilmoittautua opiskelemaan kaikille neljälle kesäviikolle (VK 26, 28, 30, 32), tai vain yhdeksi viikoksi kerrallaan.

Kesälukukauden opetus on matematiikan rakenteita korostavaa ja laskennallisesti haastavaa. Opetus kattaa tavoitteiltaan ja keskeisiltä sisällöiltään lukion opetussuunnitelman mukaiset kurssit 1, 2, 6, 7, 8, 9 ja 12. Suoritukset on saanut hyväksiluettua omassa lukiossa.

  • Kesäviikolla 26 käsitellään laskutoimituksia eri lukujoukoissa, algebraa, yhtälöitä ja epäyhtälöitä
  • Kesäviikolla 28 ja 30 käsitellään funktiota ja differentiaali- sekä integraalilaskentaa
  • Kesäviikolla 32 syvennetään funktioiden, differentiaali- ja integraalilaskennan sekä numeeristen menetelmien osaamista

Aikamoinen määrä kursseja, mutta mahdollista oppia, varsinkin kun opettajilla on vuosien rautainen kokemus ja opiskelutovereina joukko samanhenkisiä ihmisiä!

Arkipäivisin opiskellaan siis laaja kattaus matematiikkaa ja viikonloppuisin opiskellaan paketti tietotekniikan perusteita ja ohjelmointia tasoryhmitettynä niin, että taitavimmilla pitäisi olla tilaisuus kehittyä, mutta aloittelijakin pääsee jyvälle.

Mahdolliset kesän aikana linjalla vapautuvat paikat täytetään kesälukukaudelle osallistuvien joukosta. Eli kesälukukauden jälkeen voi päästä Matematiikkalinjalle vielä opiskelemaan, vaikkei olisi koskaan hakenutkaan Matematiikkalinjalle.


Aikataulu

Opetus alkaa maanantaina klo 12.00 matematiikalla, jatkuen aina perjantai-iltaan, jolloin aloitetaan tietotekniikan ja ohjelmoinnin opiskelu. Opetus päättyy sunnuntaina klo 14.00.


Hinta

Maanantaista sunnuntaihin kestävän, matematiikan ja ohjelmoinnin opiskelun kattavan kesäviikon hinta on 200 €.

Hinta sisältää opetuksen lisäksi majoittumisen kahden hengen huoneessa sekä kaikki ateriat (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen, iltapala).


Ilmoittautuminen

Kesäviikolle ilmoittautuminen tulee tehdä alla olevan lomakkeen kautta viimeistään viikkoa ennen kesäviikon alkamista.

Huomioithan, että jokaiselle kesäviikolle on ilmoittauduttava erikseen. Ilmoittaudu siis saman tien kaikille haluamillesi kesäviikoille, jotta varmasti varmistat paikkasi!


Lisätietoja

Matematiikan ja luonnontieteen linjanjohtaja, Jarkko Kettunen

jarkko.kettunen(at)paivola.fi, puh. 050 305 7346

 

Päivölän opiston toimisto, toimisto(at)paivola.fi, puh. 03 233 2200

 

VK 32 Kesälukukauden

Intensiivikurssille ilmoittautuminen