Päivölän Kanteleleiri 2020

15.-18.06.2020

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin


LEIRI ON PERUTTU KESÄLTÄ 2020!

Odotettu lasten ja nuorten yhteissoittoleiri kaikentasoisten ja kaikenkokoisten kanteleiden soittajille järjestetään seuraavan kerran kesällä 2021! Nähdään silloin!


Kanteleleiri on neljäpäiväinen lapsille ja nuorille suunnattu kesäleiri. 

Leirillä soitetaan erilaisissa ryhmissä ja pidetään hauskaa musiikin parissa. Leirille on tervetulleita kaikenkokoisten kanteleiden soittajat. Myös kaikentasoiset soittajat ovat tervetulleita! Perheen vanhempi/vanhemmat voivat halutessaan tulla leirille mukaan. 

Kurssin lopuksi on päätöskonsertti kotiväelle, missä esitetään kurssilla opittuja kappaleita.


Opettajat

 

Liisa Lilvanen-Pelkonen

Olen kanteleensoiton ammattilainen, ja toimin Valkeakosken musiikkiopistossa kanteleensoiton ja musiikin perusteiden opettajana.

 

 

 

Marja Nevankallio

Olen Tampereen konservatorion kanteleensoiton sivu- ja päätoiminen tuntiopettaja. Lisäksi opetan myös Sastamalan musiikkiopistossa.

 

 

 

Noora Laiho

Olen kanteletaiteilija sekä ammattimuusikko. Toimin Pirkanmaan musiikkiopistossa kanteleensoiton tuntiopettaja sekä Finn-Kanteleet ry:n taiteellisena johtajana.

 

 

 

Asuminen ja majoitus

Majoitus tapahtuu pääasiassa 2-3 hengen huoneissa asuntoloissa, joissa suihku ja wc ovat käytävällä.

Huom! Otathan mukaasi omat petivaatteet (lakana, pussilakana, tyynyliina) sekä pyyheliinan (mahdollisuus saunoa ja uida).


Ohjelma

Ilmoittautuminen ja majoitusten jako maanantaina klo 10.00 alkaen. Itse leiri alkaa lounaalla klo 11.30. Leiri loppuu sunnuntaina päätöskonserttiin.

Leirikirje ja lasku lähetetään jokaiselle ennen leirin alkua. Laskun tulee olla kokonaan maksettuna leirin alkuun mennessä.


Hinta

Leirin hinta on 185 € sisältäen majoittumisen (2-3 hh) sekä kaikki päivän ruokailut (aamiainen, lounas, välipala, päivällinen, iltapala).

Leirille osallistuvan vanhemman/huoltajan hinta on 30 €/vrk, yht. 90 € (sis. majoituksen ja ruokailut)


Lisätiedot

Liisa Lilvanen-Pelkonen

liisa.lilvanen(at)gmail.com, puh. 0400 898 455

 

Päivölän opiston toimisto

toimisto(at)paivola.fi, puh. 03 233 2200