VK 09 Matematiikan hiihtolomakurssi abeille

01.-05.03.2021

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

HUOM! Vallitsevan koronatilanteen vuoksi perumme kaikki lähiopetuksena järjestettävät abikurssit. Tämä allaoleva viikon mittainen hiihtolomakurssi toteutetaan etätoteutuksena, voit ilmoittautua kurssille alla olevan lomakkeen kautta. 

Tervetuloa maanantaista perjantaihin kestävälle matematiikan tehokurssille!

Kurssilla keskitymme lukion pitkän matematiikan pakollisten ja valtakunnallisten syventävien kurssien keskeisiin sisältöihin: geometria, analyyttinen geometria, vektorit ja trigonometria, derivaatta ja sen sovellukset, integraali sekä todennäköisyys. Syventävien kurssien sisällöistä numeeriset menetelmät ja lukuteorian perustehtävätyypit käydään läpi.  

Harjoittelemme sekä A-osan että B-osan tehtäviä. Käytämme sähköiseen kokeen välineitä abitti-ympäristössä ja työkaluohjelmina. Kurssia on mahdollista muokata ja opetussuunnitelman sisältöjä painottaa opiskelijoiden toiveiden, tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Kurssilla keskiössä on laskeminen. Tavoite on, että jokaiselle saadaan mahdollisimman sopivantasoista tehtävää. Hiomme myös vastaustekniikkaa.

Kurssilla on opetusta yhteensä 38 oppituntia.

Täsä vielä opettaja Jarkko Kettusen terveiset kurssilaisille: "Etäopetus toteutetaan zoomin kautta. Pidämme (lyhyitä) striimattuja opetustuokioita, joissa käydään läpi teoriaa ja esimerkkejä.  Tämän lisäksi lasketaan paljon sekä symbolisen laskenna ohjelmia käyttäen että ilman niitä.  Laskujakson aikana voi koko ajan kysyä neuvoa. Lisäksi voi jo etukäteen lähettää toiveita kurssin sisällöstä, kertoa niitä vaikeita tai unohtuneita asioita, jotka vaativat erityistä lisätreeniä. Laskemianne tehtäviä käydään tarvittaessa läpi. Kurssin loppuun voidaan myös ottaa pieni lopputesti, jonka ratkaisuista opiskelja  saa palautteen."

 


Aikataulu

Kurssi alkaa maanantaina klo 12.30, kurssi päättyy perjantaina noin klo 14.30. Lisätietoja kurssista ilmoittautuneille lähempänä kurssin aloitusta.

 


Hinta etätoteutuksena: 

  • 145 €

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu alla olevan lomakkeen kautta keskiviikkoon 24.2.2021 mennessä.


Lasku

Laskun saat postitse kurssin päätyttyä. 


Lisätietoja

Päivölän opiston toimisto, toimisto(at)paivola.fi, puh. 03 233 2200

 

VK 09 Matematiikan etähiihtolomakurssille ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen päättynyt