VK 15 Matematiikkalinjan INFO-viikonloppu

17.-18.04.2021

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin


HUOM! Ajankohta voi vielä muuttua, alustavasti tieto että VK 15, voi mahdollisesti olla jo VK 14!


Hei sinä 7.-8. -luokkalainen! Kiinnostaako matemaattiset aineet?


Tervetuloa tutustumaan ennakkoon Päivölän opiston jo käsitteeksi muodostuneeseen Matematiikkalinjaan ja viettämään samalla mukava ja rento viikonloppu samanhenkisten kavereiden kanssa!

Lauantaista sunnuntaihin kestävän INFO-viikonlopun aikana pääset tutustumaan matematiikkalinjan toimintaan, Päivölään ja Päivöläläisiin.

Samana viikonloppuna Päivölässä järjestetään perjantaista sunnuntaihin kestävä Suomen matemaattisen yhdistyksen matematiikkakilpailuvalmennus, joten saapuminen jo perjantaina iltapäivästä on mahdollista. Hintaan ei vaikuta vaikka jo perjantaina saapuukin.


Aikataulu

Varsinainen ohjelma alkaa lauantaina klo 12.15, jolloin alkaa sekä vanhemmille suunnattu infotilaisuus, että nuorten oma ohjelma. Vanhempien osuus päättyy infotilaisuuteen, joka kestää noin pari tuntia. Tutustumaan tulleiden nuorten ohjelma päättyy sunnuntaina kello 14.00.

Mukaan tarvitset iloista ja uteliasta mieltä sekä viikonlopun henkilökohtaiset varusteet (myös pyyheliina, uikkarit ja pefletti mahdollista saunomista ja uimista varten) ja omat petivaatteet (lakana, pussilakana, tyynyliina).


Hinta

Matematiikkalinjan INFO-viikonlopun hinta on 25 € (sisältäen kaikki ateriat sekä majoituksen kahden hengen huoneissa).


Ilmoittautuminen

Ilmoittaumiset alla olevan sähköisen lomakkeen kautta 21.3.2021 mennessä.

"Muuta huomioitavaa" -kohtaan pyydämme ilmoittamaan lauantain infotilaisuuteen osallistuvien vanhempien lukumäärän. Ilmoita myös tieto jos tutustuja saapuu opistolle jo edellisenä päivänä, eli perjantaina. Muistattehan mainita myös mahdollisista ruoka-aineallergioista.


Lisätietoja

Matematiikan ja luonnontieteen linjanjohtaja, Jarkko Kettunen

jarkko.kettunen(at)paivola.fi, puh. 050 3057 346


Päivölän opiston toimisto, toimisto(at)paivola.fi, puh. 03 233 2200

 

 

Ilmoittaudun:

VK 15 Matematiikkalinjan INFO-viikonlopulle

Ilmoittautuminen avautuu 1.10.2020