Jouluiset tilkkutyöt

27.-29.11.2020

Tule viikonloppukurssille ompelemaan ihania jouluisia tilkkutöitä. Voit ommella pöytäliinan, tabletteja, patalappuja ja muuta pientä kivaa - joko itsellesi tai lahjaksi pukin pakettiin.

Kurssin tasovaatimuksena on aiempi kokemus tilkkutöiden ompelusta ja leikkausvälineiden käytöstä. Yksittäisinä tekniikoina käytämme mm. liimaharsoapplikointia ja kaitaleyhdistelmien ompelua, mutta tarkemmat ohjeet näihin saat kurssilla, mikäli et ole asioita aiemmin harrastanut.

Ohjaajanasi toimii käden taitojen ohjaaja Hannele Wakkari, jonka blogista www.tilkkutaiwas.blogspot.com voit hakea inspiraatiota kategoriasta "Joulu".

 

Kurssin aikataulu

Kurssille saapuvat ilmoittuvat toimistolle klo 15.00 alkaen. Itse kurssi alkaa klo 18.00 ja ennen kurssin alkua on tarjolla päivällinen. Huomioithan, että kurssin etukäteen ilmoitettu aikataulu on suuntaa-antava ja tarkemman aikataulun saa saapuessa. Muutoksia voi tulla ruokailujen porrastuksen vuoksi.

Perjantai klo 18.00-21.00

Lauantai klo 9.00-17.00

Sunnuntai klo 9.00-13.30

Kurssi päättyy sunnuntaina n. klo 14.00 päiväkahviin. 

 

Hinta

Kurssin hinta 185 €. Hinta sisältää opetuksen, ruokailut ja majoituksen 2hh. Yhden hengen huoneita voi myös tiedustella toimistolta (huoneesta peritään lisämaksu). Lasku lähetetään jälkikäteen kurssin loputtua. 


Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset alla olevan sähköisen lomakkeen kautta 15.11.2020 mennessä. llmoittautumisajan päätyttyä vapaita paikkoja voi kysellä opiston toimistolta. 


Lisätietoja

Lisätietoja kurssin sisällöstä suoraan Hannelelta: wakkari.hannele@outlook.com
Majoitukseen ja muihin asioihin liittyvät asiat: Päivölän opiston toimisto, toimisto(at)paivola.fi, puh. 03 233 2200

Ilmoittautuminen päättynyt