Co-Rento Voimavarakouluttaja

10.09.2021-26.05.2023

Pidätämme oikeudet aikataulumuutoksiin


Hakuaika Co-Rento Voimavarakouluttaja -koulutukseen on käynnissä ja seuraava ryhmä aloittaa 10.9.2021

"Co-Rento Voimavarakouluttaja -koulutus pitäisi kuulua vapaaehtoisena pakkona ihan jokaisen aikuisen, niin miehen kuin naisen tai muunlaisen elämänkoulun osaksi. Sanotaan, että armeija tekee miehen, lapsi kasvattaa vanhempansa ja menettäminen kiitollisuuden, rakkauden. Tätä sarjaa jatkaa tai täydentää Co-Rento Voimavarakouluttaja koulutus! Se tekee sinusta ehjemmän, tasapainoittaa, opettaa päästämään irti, luottamaan, elämään NYT, pysähtymään, havainnoimaan, ymmärtämään hiljaisuudessa piilevän suuren määrän viisautta."  - Päivi Honkala, Co-Rento -kurssi V

Opiskelu rekisteröidyksi Co-Rento Voimavarakouluttajaksi (51 op) kestää kaksi vuotta. Opinnot tukevat jokaisen opiskelijaksi valitun omien voimavarojen ja elämäntehtävän löytymistä. Opinnot antavat valmiuksia tukea yksilöitä ja ryhmiä näiden matkalla murroksesta tasapainoon. Jokainen valmistunut toteuttaa Voimavarakouluttajan tehtäväänsä omalla tavallaan. Opiskeluympäristö luo turvallisen yhteisön, jossa voi kasvaa yksilönä henkisesti ja oppia erilaisia metodeja ihmisten auttamiseksi.

Kahden vuoden opinnot koostuvat 12 lähiviikonlopusta ja yhdestä lähiviikosta, useista kotitehtävistä ja käytännön harjoittelusta yksilöiden ja ryhmien parissa sekä lopputyöstä ja sen ohjaamisesta.

"Co-Rento Voimavarakoulutus järkyttää perustuksiasi, itkettää, vihastuttaa, väsyttää, tuo epätoivon -  uskon puutteen itseen ja omiin taitoihin. Mutta tämä kaikki tapahtuu siten, kuin se sinulle parhaiten soveltuu ja silloin, kun sen aika sinulle paras on. Tämä kaikki tapahtuu turvallisessa ohjauksessa, ryhmässä ja se tapahtuu hyväksyvässä ilmapiirissä, se tapahtuu kannustuksen, ymmärryksen, itse koettuna tuoman luottamuksen ja tuen kautta."  - Päivi Honkala, Co-Rento -kurssi V


Ammatillinen pätevyys

Lääketieteen osuuden voi suorittaa Co-Rento koulutusta ennen, sen aikana tai koulutuksen jälkeen sellaisessa oppilaitoksessa, jolla on aineen opetus-oikeus.

Kouluttajat

Pääkouluttajina toimivat Sanna Ahola ja Susanna Huhtiniemi ja heidän lisäkseen opettajina toimii ryhmä muita asiaan perehtyneitä henkisen alan opettajia.

Susanna Huhtiniemi, pääkouluttaja, puheenjohtaja

Olen Susanna Huhtiniemi Luumäeltä. Olen toiminut Suomen Co-Rento Voimavarakouluttajat ry:n puheenjohtajana yhdistyksen alusta asti.  Työskentelen omassa yrityksessä hierojana, Co-Rento -voimavarakouluttajana ja ihonhoitokonsulttina. Minusta erilaisten töiden sovittaminen yhteen on yritykseni voimavara. Omaa voimavaraani lisään tekemällä minulle tärkeitä asioita perheeni kanssa. Minulla on viisi lasta, joista kolme asuu jo omassa kodissaan. Olen myös ihanan tyttösen Mummo. Liikun paljon ja asumme maalla, jossa on mahdollista kokea luontoyhteys. Ota rohkeasti yhteyttä. Haluan jakaa asioita kanssasi. Ollaan yhdessä voimakkaita.

Olen valmistunut Co-Rennoksi ensimmäisestä koulutusryhmästä. Alusta asti koin, että kouluttaminen on minulle tärkein osa tulevaa voimavaratyötäni. Olenkin pitänyt enemmin ryhmiä kuin yksityistapaamisia auttaessani ihmisiä löytämään omat voimavaransa ja keinot kuinka huomata niiden puute. Koulutan ihonhoitokonsultteja, joka on myös toinen työni.

On ilo nähdä kasvua ihmisessä yksilönä ja kasvua ryhmässä toimimisessa. Monella työ on juuri näiden asioiden kanssa selviytymistä. Toivon, että mahdollisimman moni saa välineitä kehittää itseään. Tunteiden hallinta ja tietoisuus itsestään on jokaiselle haastellista arjessa. Jos haluat tietää näistä lisää ole hyvä ja ota minuun yhteyttä. Autan sinua mielelläni ja kerron koulutuksesta lisää. Voi olla, että tässä on jotakin juuri sinulle.

Sanna Ahola, pääkouluttaja

Minä olen Sanna Ahola Corento 2-ryhmästä. Koulutuksen myötävaikutuksesta olen vaihtanut elämäni kiireisestä bisnes/politiikkanaisesta nykyiseen ihanaan perhe-elämään seitsemän lapsemme, mieheni ja mustan kissan kanssa. Asumme Janakkalassa, Kerkkolan kylässä.

Toimin tällä hetkellä pääkouluttajana Corento voimavarakoulutuksessa Päivölän opistolla. Aikaisempia kursseja minulla on jo 2000-luvun alussa reiki 1 ja 2 -kurssit sekä useita regressiokursseja.

Minulle tärkeitä ja voimaannuttavia asioita perheeni lisäksi ovat voimavarakouluttajan työ, asiakkaiden kohtaaminen ja se että voin ilolla katsoa ihmisen henkistä kehitystä omalla polullaan ja auttaa löytämään oma voima. Olen ollut aina selvänäköinen ja – tuntoinen. Ohjaan asiakkaani yksilöhoidoissa erilaisille  mielikuvamatkoille: menneeseen elämään, lapsuuteen, tulevaisuuteen tai muihin kohtiin, aina sinne, mistä on eniten hyötyä senhetkiseen tilanteeseen. Pystyn tuntemaan ja näkemään hoidettavan matkat, jolloin minun on helppo lempeästi häntä "ohjata" eteenpäin.

Uskon ja luotan, että maailmankaikkeus antaa meille juuri ne tiedot, mitkä siihen hetkeen on tarkoitus tietää.

Hinta

Koulutuksen hinta on yhteensä 6000 €. Varausmaksu on 300 € ja aloitusmaksu on 1200 €. Kurssi laskutetaan 9. erässä á 500 €.

Koulutuksen hinta kattaa opetuksen lisäksi lähiviikonloppujen majoituksen ja ruokailut Päivölän opistolla.

Hakeminen Hakuaika Co-Rento Voimavarakouluttaja -koulutukseen on käynnissä. Tilaa koulutussuunnitelma sähköpostiisi täältä.

Lisätiedot

www.co-rento.fi

 

Susanna Huhtiniemi, Suomen Co-Rento Voimavarakouluttajat ry:n puheenjohtaja
susanna.huhtiniemi(at)co-rento.fi, puh. 050 339 8158

Sanna Ahola, Suomen Co-Rento Voimavarakouluttajat ry:n sihteeri
sanna.ahola(at)co-rento.fi. puh. 050 303 6871

Päivölän opisto
toimisto(at)paivola.fi, puh. 03 233 2200