Kokeellinen kuvanveisto (2 op)

06.-08.04.2021

*) Muutokset mahdollisia.

Kurssin perusopetus keskittyy kierrätysmateriaalien käyttöön osana perinteistä kuvanveistoa. Työskentelyä lähestytään tuoreesta näkökulmasta antamalla työskentelylle sattuman mahdollisuus. Tutustuminen veistotyöstämisen prosessiin; luonnostelu, plastisen sommittelun perusteet, eri työvälineiden käyttö, veistoksen "perustus", niin että jokainen kurssilainen veistää oman harjoitusteoksen, näin oppilaat oppivat myös toistensa veistoksista erilaisia lähestymis- ja työstötapoja.

Kuvanveistokurssilla opetellaan tai kerrataan plastisen sommittelun peruskäsitteet, kurssilaisten tason mukaisesti. Oppilaat saavat henkilökohtaista ohjausta perustuen jokaisen omaan aikaisempaan kokemukseen ja osaamisen tasoon. Kurssille voi siis ilmoittautua mukaan vaikka olisi aiemmin tehnyt kuvanveistoa tai ei olisi aiemmin ottanut osaa kuvanveiston kursseihin. Vanhat konkarit saavat uusia ideoita omaan veistotyöhönsä. Kurssilla kerrataan perustyövälineet ja työstötavat konkreettisesti.

Tarvikeluettelo
Varaa mukaan eri vahvuisia lyijykyniä ja kierrätysmateriaalia, joka muodoltaan kiinnostaa sinua (muut tarvikkeet koululta, tarvikemaksu 10 €)

Aikataulu
Kurssi järjestetään ti 6.- to 8.4.2021. Ilmoittaudu ennen kurssin alkamista opiston toimistolla. Kurssi alkaa tiistaina klo 9.15 ja sitä ennen on mahdollisuus käydä aamiaisella opiston ruokalassa (klo 8-8.50). Kurssi päättyy torstaina klo 14.30 päiväkahviin.

Ti:  klo 9.15 - 17
Ke: klo 9.15 - 17
To: klo 9.15 - 14.30

Ruokailut: aamiainen klo 08.00, lounas klo 11.50, päiväkahvi klo 14.30 ja päivällinen klo 17.00.

Opettaja
Anssi Taulu, kuvanveistäjä

Hinta
Lyhytkurssin hinta on 225 € + tarvikemaksu 5 €. Kurssi laskutetaan jälkikäteen.
Hinta sisältää opetuksen lisäksi majoittumisen 2 hh sekä ateriat kurssipäivinä.

Hakemus suljettu