Taidealojen ja arkkitehtuurin valmentava tehokurssi pääsykokeisiin

14.-16.05.2021

*) Muutokset mahdollisia

 

Haluatko arkkitehdiksi tai taidealoille?

Tule vahvistamaan osaamistasi ja hankkimaan hyvät valmiudet pääsykokeisiin Päivölän opiston valmentavalla tehokurssilla! Kurssilla käsitellään kolmiulotteisen havainnon ymmärtämistä piirtäen ja maalaten. Lisäksi läpikäydään perspektiivien yhdistämistä kaksiulotteisella pinnalla. Kurssin aikana opiskelija oppii ymmärtämään valon ja muodon sekä tilallisuuden perusteita, ja yhdistämään niitä moniulotteisella tavalla. Opiskelija saa yksilöllistä ohjausta hioakseen kuvan rakennustaitoaan paremmaksi.  Kurssilla myös luennoidaan taideyliopistojen pääsyvaatimuksien keskeiset sisällöt sekä käydään läpi taideyliopistojen sisäänpääsytehtävien perusteet ja niiden toteuttaminen. Halutessaan opiskelija saa arkkitehtipääsykokeiden arvioinnin 1-5.

Tarvikeluettelo
Varaa mukaasi piirustus-/akvarellipaperi A3, piirustusvälineet, maalausvälineet (esim. akvarelli tai akryyli), siveltimet, puuvärit

Aikataulu
Kurssi järjestetään pe 7.5.2021 - 9.5.2021. Ilmoittaudu ennen kurssin alkamista opiston toimistolla. Kurssi alkaa perjantaina klo 9.15 ja sitä ennen on mahdollisuus käydä aamiaisella opiston ruokalassa. Kurssi päättyy sunnuntaina klo 17.

Pe: klo 9.15 - 17
La: klo 9.15 - 17
Su: klo 9.15 - 17


Opettaja
Opettajana toimii Laura Nikkinen. Nikkinen suoriutui omasta arkkitehtivalinnan piirustus- ja suunnittelukokeista pistein 29/30 ja hän on toiminut arkkitehtuurivalmennuskurssiohjaajana, teknisenä piirtäjänä sekä avustavana suunnittelijana arkkitehtitoimistoissa.

Hinta
Kurssin hinta on 270 €. Hinta sisältää opetuksen lisäksi majoittumisen 2 hh sekä ateriat kurssipäivinä. Kurssiin voi osallistua myös etäkurssina, jolloin hinta 230€
Halutessasi ottaa osaa kurssiin etänä ilmoita asia lomakkeen muut huomiot kohdassa!

Hakemus suljettu