Päivölän musiikkileiri 2021

25.-31.07.2021

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Tule mukaan vauhdikkaalle lasten musiikkileirille, jossa soittimina viulu, alttoviulu, sello, kontrabasso, kitara ja piano. Lisäksi leirillä on yhteissoittoa ja iloista leirielämää. Leiri soveltuu kaikentasoisille, koska oppilaat sijoitetaan ryhmiin valmiustason mukaan. HUOM! Tänä vuonna leirillä on rajoitettu määrä oppilaspaikkoja koronasta johtuen. Myös soitinmääriä on rajoitettu. 

Leirimaksuun sisältyy yksilötunti (30 min/päivä/6 pv) yhteissoittoa ja pianisteille oma yhteismusisointiryhmä. Muille soittopajat ovat lisämaksullisia. 

Yksilöopetuksessa saat valmennusta ammattilaisen johdolla. Lisäksi on mahdollista saada enemmän yksilöopetusta lisämaksua vastaan.

Soittopajassa musisoidaan yhdessä: tehdään musiikkia keholla, rytmisoittimilla, laulaen ja liikkuen. Näin hahmotetaan musiikkia ja maailmaa. Paikkoja on rajoitettu määrä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ohjelma

Ilmoittautuminen ja majoitusten jako sunnuntaina klo 9.00 alkaen. Itse leiri alkaa infotilaisuudella klo 11.00. Leiriviikon aikana järjestetään soittajaisia ja konsertteja. Saunaosasto ja uima-allas ovat leiriläisten käytössä sovittuina vuoroina. Iltaohjelmassa myös mm. perinteiset elokuva- ja grilli-illat. Leiri loppuu lauantaina päätöskonserttiin.

Leirikirje ja lasku lähetetään jokaiselle ennen leirin alkua. Laskun tulee olla kokonaan maksettuna leirin alkuun mennessä.

Asuminen ja majoitus

Majoitus tapahtuu pääasiassa 2-3 hengen huoneissa (tarvittaessa lisäpatjamahdollisuus, rajoitettu määrä) asuntoloissa, joissa suihku ja wc ovat käytävällä. Päivölän opistoon ei voi ottaa mukaan lemmikkieläimiä.

Huom! Otathan mukaasi omat petivaatteet (lakana, pussilakana, tyynyliina) sekä pyyheliinan.

Hinta

Leirin hinta on 495 €  (sis. yksilöopetusta 30 min/päivä/6 pv). Hinta sis. päivittäisen yksilöopetuksen lisäksi yhteissoiton ja säestyksen sekä majoittumisen (2-3 hh) sekä kaikki päivän ruokailut (aamiainen, lounas, välipala, päivällinen, iltapala).

* Lisämaksullinen soittopaja, 50 €

* Lisämaksullinen yksilöopetus (+15 min/päivä/6 pv), 75 €

Muut majoittujat

Vanhemmat/huoltajat sekä sisarukset voivat tarvittaessa tulla mukaan leirille. Nuoremmat lapset saattavat tarvita oman vanhemman mukaan. Yli 12-vuotiaiden leiriläisten vanhempia suositellaan harkitsevan tarpeellisuuttaan leirillä. Huomioithan, että vanhempia ja sisaruksia mahtuu leirille kuitenkin rajoitettu määrä, joten tarvittaessa joudumme rajoittamaan muiden majoittujien osallistumista

Vanhempia tarvitaan myös apuna ns. vastuuvanhempina valvonta- ja vapaa-ajanohjaustehtävissä (esim. herätykset, iltaohjelman organisointi, mahd. uimavuorojen valvonta yms). Mikäli vastuuvanhempana toimiminen kiinnostaa (1 per perhe), niin ilmoita siitä ilmoittautuessasi. 

  • Vanhemman/huoltajan hinta 250 €
  • Vastuuvanhemman hinta 150 €
  • 4-11 v. sisarus 130 €
  • Alle 4-vuotias maksuton jos nukkuu vieressä/omalla patjalla, opiston lisäpatja (rajoitettu määrä) 20 €

Hinnat sisältävät majoituksen ja ruokailut.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika leirille 1.–30.4. alla olevan sähköisen lomakkeen kautta. Huom. Koska soitinmäärien osallistumista on rajoitettu, niin lopulliset paikat varmistuvat vasta toukokuussa ilmoittautumisajan päätyttyä.

Muuta

Leiri järjestetään mikäli ilmoittautuneita on riittävä määrä.

Lisätiedot leirisisällöistä

Sari Norja, leirinjohtaja
sari.norja(at)khmusiikki.fi, puh. 050 555 3585

Muut tiedustelut

Päivölän opisto
toimisto(at)paivola.fi, puh. 03 233 2200

 

Ilmoittautuminen päättynyt