Vapaan tikkauksen alkeiskurssi

14.-16.05.2021

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

 

Tervetuloa vapautumaan tikkausestoistasi! 


Perjantai-iltapäivästä sunnuntaihin kestävällä vapaan tikkauksen viikonloppukurssilla tutustutaan eri tapoihin tehdä vapaata tikkausta: tikataan pisteestä pisteeseen muutamin merkinnöin, kiemurrellaan vapaasti ja merkinnöittä, opetellaan sabluunoiden käyttöä, hyödynnetään tilkkutyön saumoja merkintöjen sijaan yms. yms. Välipalana ommellaan pussukka, jota voit myös käyttää tikkausharjoitusten materiaalina.

Kurssikirjeen tarvikeluetteloineen saat lähempänä kurssin alkua.


Opettaja

Opettajana ja ohjaajana kurssillasi toimii Kto Hannele Wakkari. Lisää inspiraatiota voit kurssin alkua odotellessasi hakea hänen tilkkutöitä pullollaan olevasta blogista.

Kurssin aikataulu

Kurssille saapuvat ilmoittuvat toimistolle klo 15.00 alkaen. Itse kurssi alkaa klo 18.00 ja ennen kurssin alkua on tarjolla päivällinen. Huomioithan, että kaikki kurssin etukäteen ilmoitettu aikataulu on suuntaa-antavaa ja tarkemman aikataulun saa saapuessa. Aloitus- ja lopetusajat ovat ne mitä on ilmoitettu etukäteen ja lisäksi oppituntien määrä pysyy samana. Suurimmat muutokset tulevat ruokailujen porrastuksen vuoksi.

Perjantai klo 18.00-21.00

Lauantai klo 9.00-17.00

Sunnuntai klo 9.00-13.30

Kurssi päättyy sunnuntaina n. klo 14.00 päiväkahviin. 

 

Hinta

Kurssin hinta 185 €. Hinta sisältää opetuksen, ruokailut ja majoituksen 2hh. Yhden hengen huoneita voi myös tiedustella toimistolta (huoneesta peritään lisämaksu).


Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset alla olevan sähköisen lomakkeen kautta 7.5.2021 mennessä. llmoittautumisajan päätyttyä vapaita paikkoja voi kysellä opiston toimistolta.


Lisätietoja

Lisätietoja kurssin sisällöstä suoraan Hannelelta,

wakkari.hannele@outlook.com

 

Päivölän opiston toimisto,

toimisto(at)paivola.fi, puh. 03 233 2200

Ilmoittautuminen päättynyt