Kasvi- ja löytövärimaalauskurssi

28.-30.05.2021

Muutokset mahdollisia

 

Löydä aivan erilainen värimaailma! Tule etsimään maalauksesi väriaineet luonnosta ja muuttamaan erilaisia löytämiäsi eri ainesosia väriksi. 

Kaikesta voi keittää, uuttaa tai jauhaa väriä: kasveista, maa-aineksesta, metalliromusta tai vaikka kodin biojätteistä. Löytövärien matkassa voi oppia havainnoimaan omaa lähiympäristöään ja sen tarjoamia materiaaleja aivan uudella tavalla. Kuka tahansa voi hankkia värejä ja heittäytyä kokeilevaan luovuuteen hyvin pienellä vaivannäöllä. Löytövärien matkassa voi unohtaa taiteen tekemisen oikeaoppiset tekniikat, sillä vaikka värien historia on yhtä pitkä kuin ihmisenkin, niiden käytöstä ei ole vakiintuneita sääntöjä tai käytäntöjä. 

Löytövärit opettavat, että tärkeintä on matkan tekeminen ja kokeminen. Tuloksena on aina jotain yllättävää ja uutta, mikä houkuttelee tutkimaan ja kokeilemaan lisää. 

Opettaja

Opettajana kurssilla toimii Krista Mäkelä.

Hinta

Kurssin hinta on 285 €. Hinta sisältää opetuksen lisäksi majoituksen 2 hh sekä kaikki ruokailut kurssipäivinä (aamupala, lounas, iltapäiväkahvi ja päivällinen). Kurssi laskutetaan jälkikäteen. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 16.5.

Ilmoittautuminen päättynyt