Vapaan tikkauksen jatkokurssi

05.-07.11.2021

Pidätämme oikeudet muutoksiin

 

Tervetuloa vapaan tikkauksen jatkokurssille!

Vapaan tikkauksen jatkokurssilla jatketaan siitä, mihin alkeiskurssilla jäätiin. Ohjelmassa on mutkikkaampia kuvioita: spiraaleja, s-höyheniä, puun syitä, pianonkoskettimia. Kurssilla tehdään tuttavuutta myös viivaintikkaukseen ja saadaan lyhyt tietoiskun Cindy Needhamin sabluunoista tikkauskuvioiden suunnittelussa. Halutessasi voit tilata Cindyn sabluunat omaksesi osoitteesta: https://www.cindyneedham.com/collections/stencils/products/ultimate-stencils - harjoittelemaan pääset toki kurssin aikana opettajan sabluunoilla.

Suunnittelemme myös tikkauksen pieneen ysiblokkityöhön, jonka valmistelet etukäteen sinulle lähetettävän ohjeen mukaan.

Kurssin aikataulu

Kurssille saapuvat ilmoittuvat toimistolle klo 15.00 alkaen. Itse kurssi alkaa klo 18.00 ja ennen kurssin alkua on tarjolla päivällinen. Huomioithan, että kaikki kurssin etukäteen ilmoitettu aikataulu on suuntaa-antavaa ja tarkemman aikataulun saa saapuessa. Aloitus- ja lopetusajat ovat ne mitä on ilmoitettu etukäteen ja lisäksi oppituntien määrä pysyy samana. Suurimmat muutokset tulevat ruokailujen porrastuksen vuoksi.

Perjantai klo 18.00-21.00

Lauantai klo 9.00-17.00

Sunnuntai klo 9.00-13.30

Kurssi päättyy sunnuntaina n. klo 14.00 päiväkahviin. 

 

Hinta

Kurssin hinta 185 €. Hinta sisältää opetuksen, ruokailut ja majoituksen 2hh. Yhden hengen huoneita voi myös tiedustella toimistolta (huoneesta peritään lisämaksu).


Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset alla olevan sähköisen lomakkeen kautta 29.10.2021 mennessä. llmoittautumisajan päätyttyä vapaita paikkoja voi kysellä opiston toimistolta.


Lisätietoja

Lisätietoja kurssin sisällöstä suoraan Hannelelta: wakkari.hannele@outlook.com

 

Päivölän opiston toimisto: toimisto(at)paivola.fi, puh. 03 233 2200

 

Ilmoittautuminen päättynyt