Työ ja psyykkinen hyvinvointi (3 op)

03.02.2022

Pidätämme oikeudet mahdollisiin aikataulumuutoksiin

 

Tervetuloa suorittamaan Avoimen yliopiston opintoja Päivölän opistolle! 

Työ ja psyykkinen hyvinvointi -opintojakso (3 op) kirjataan Itä-Suomen yliopiston Avoimen yliopiston suoritukseksi. Opintojakson suorittamisesta saa erillisen opintosuoritusotteen.


Sisältö

Opintojaksolla käsitellään työhyvinvointia yksilö- ja organisaatiotasoisena ilmiönä ja perehdytään työhyvinvoinnin kokemiseen vaikuttaviin mekanismeihin.


Osaamistavoitteet

Opiskelija tutustuu yleisimpiin työuupumus- ja työn imuteorioihin, niiden käsitteistöön ja alan suomalaiseen tutkimukseen, oppii teorian kautta tunnistamaan työhyvinvointia edistäviä tekijöitä sekä ymmärtää työpaikkakiusaamisen merkityksen työhyvinvointiin vaikuttavana tekijänä.

 

Opettaja

Kauppatieteen ja yhteiskunta-alan linjanjohtaja, Tuula-Maria Mattila,
YTM, prosessikonsultti, työnohjaaja (STOry), pedagoginen pätevyys


Aikataulu

Opetuspäivänä opetusta on klo 15.30-19.45 (5 oppituntia/ilta). Opetus järjestetään lähiopetuksena, mikäli koronatilanne sallii. 
 

Hinta

Opintojakson hinta 60 €, jonka lisäksi opiskelija maksaa avoimen yliopiston rekisteröintimaksun 30 € (10 €/opintopiste). Maksamalla rekisteröintimaksun, saat käyttöösi Moodlen oppimisympäristön ja opintosi kirjataan Itä-Suomen yliopiston Avoimen yliopiston suoritusrekisteriin. Lisätietoja saat sen jälkeen, kun ilmoittautuminen on päättynyt. 


Ilmoittautuminen

Opintojaksolle ilmoittautumiset 20.1.2022 mennessä alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta.


Lisätiedot

Kauppatieteen ja yhteiskunta-alan linjanjohtaja, Tuula-Maria Mattila: tuula-maria.mattila(at)paivola.fi, puh. 040 8300 645


Päivölän opiston toimisto: toimisto(at)paivola.fi, puh. 03 233 2200 

Hakemus on suljettu