Tilkkuilua Sannan kanssa

11.-13.03.2022

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

 

Tilkkuilua Sannan kanssa!

Tule viettämään antoisa tilkkuviikonloppu! Ohjelmassa on monenlaista tilkkuohjetta, josta voit toteuttaa haluamasi. On blokkimallia ja pussukkaa, joita voit muokata. Jos haluat saada vinkkejä tikkaukseen tai tehdä vaikka mandala-tikkauksia ja harjoitella niitä, niin sekin on mahdollista. Mukana myös muutama paperin päälle ompelumalli, joissa käytetään apuna add-a-quarter-viivainta.

Tarvikekirje lähetetään ilmoittautuneille n. viikkoa ennen kurssia.

 

Opettaja

Opettajana kurssilla toimii Sanna Paranko. Sanna opettaa mm. Vanajaveden opistossa, Wellamo-opistossa, Valkeakoskiopistossa ja Mäntyharjun kansalaisopiston kesäkursseilla. Sannan tilkkuiluun voit tutustua hänen blogissaan: tilkkujasannantapaan.blogspot.com

 

Kurssin aikataulu

Kurssille saapuvat ilmoittuvat toimistolle klo 15.00 alkaen. Itse kurssi alkaa klo 18.00 ja ennen kurssin alkua on tarjolla päivällinen. Huomioithan, että kaikki kurssin etukäteen ilmoitettu aikataulu on suuntaa-antavaa ja tarkemman aikataulun saa saapuessa. Aloitus- ja lopetusajat ovat ne mitä on ilmoitettu etukäteen ja lisäksi oppituntien määrä pysyy samana.  Ruokailut on porrastettu koronatilanteen vuoksi. 

Perjantai klo 18.00-21.00

Lauantai klo 9.00-17.00

Sunnuntai klo 9.00-13.30

Kurssi päättyy sunnuntaina n. klo 14.00 päiväkahviin.


Hinta

Kurssin hinta 195 € (sis. opetuksen, majoittumisen 2hh sekä ruokailut: aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja päivällinen). Yhden hengen huoneita voi myös tiedustella toimistolta (huoneesta peritään lisämaksu).


Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittautumiset 1.3.2022 mennessä alla olevan sähköisen ilmoittautumislinkin kautta.

Saapumisohjeet Päivölän opistolle: https://www.paivola.fi/fi/yhteystiedot/saapumisohjeet/


Lisätiedot

Kurssin opettaja Sanna Paranko, sanna.paranko(at)gmail.com
Päivölän opiston toimisto, toimisto(at)paivola.fi, puh. 03 233 2200

 

Ilmoittautuminen päättynyt