Englantia rohkaistuneille - Finland in English Suomi 100 v.

27.-30.06.2017

 

ti 12.30 - 16.30, ke+to 9.00-16.00 pe 9.00-14.00 (25 h)

Teemat: Tourist in Finland & Finnish Lifestyle    
 
Tällä hyvän olon englannin kurssilla voit jättää hyvästit vanhoille luuloille siitä, kenellä on kielipäätä ja kenellä ei. Otetaan rennosti, kasvatetaan rohkeutta, kesytetään puhumisen pelko - ja englanti alkaa pulputa.
 
Kurssi sopii sinulle, joka haluat opiskella iloisessa, kannustavassa ilmapiirissä. Kurssin perustana on kokonaisvaltainen, omaan kokemukseen pohjaava lähestymistapa oppimiseen. Oppimisen tukena käytetään rentoutusta ja mielikuvaharjoituksia ja haetaan omaa oppimistyyliä. Nämä harjoitukset voi tehdä joko englanniksi tai suomeksi.

Kurssilla keskitytään omaan kielen tuottamiseen aihe- ja sanastoalueina Suomi 100 –juhlavuoden teemalla Suomesta kertominen, suomalainen luonto ja ympäristö ja suomalainen elämänmuoto: arkielämän sosiaaliset tilanteet.

Runsaasti suggestopediseen opetusmenetelmään perustuvia pari- ja ryhmätöitä, roolileikkejä ja pieniä projekteja. Peruskielioppi kerrataan myös ja otetaan ääntäminen haltuun. Yhden iltapäivän vietämme turistina kaupungilla, englanniksi tietenkin.

Opettaja: FM, Englannin opettaja (CertIBET), NLP Trainer Soili Hämäläinen Kurssimateriaali: Opettajan oma materiaali.

Kurssin taso: Yleiseurooppalaisen viitekehyksen taso A2-B1

Hinta: 235 eur sisältäen opetuksen, majoittumisen 2hh sekä aamiaisen, lounaan, iltapäiväkahvin sekä päivällisen kurssipäivinä

Lisätiedot: Päivölän opiston toimisto, 03 233 2200

 

Ilmoittautuminen kurssille on päättynyt