Tilkkusilppukurssi

22.-24.09.2017

Ihana syksyinen tilkkukurssi tuo mukavaa ajanvietettä tilkkuilusta pitäville! Ota mukaan silput, suirut, leikkuutähteet, kaitalejämät ja ehkä myös blokkikokeilut, joista ei koskaan tullut valmista. Tehdään niistä ihania pieniä ja isompikin tuotteita, laukkuja, pussukoita, tossut ja tietysti niistä voi koota aivan upean peitonpinnan. Ohjelmassa myös muutama blokkimalli.

Jos luulet että sinulla ei ole tarpeeksi silppua, niin tule silti. Kaikkia tekniikoita voi kokeilla leikkaamalla ehjästä kankaasta suirua, ja luulenpa että jollain on mukanaan säkillinen, josta saa ottaa. "Toisen roska on toisen aarre”.

Opettaja
Kurssin opettajana toimii Sanna Paranko. Sanna opettaa mm. Vanajaveden opistossa, Wellamo-opistossa, Valkeakoskiopistossa ja Mäntyharjun kansalaisopiston kesäkursseilla.
Sannan tilkkuajatuksiin voit tutustua hänen blogissaan: tilkkujasannantapaan.blogspot.com

Ohjelma
Kurssi alkaa perjantaina klo 17:00 päivällisellä ja majoittumisella ja loppuu sunnuntaina iltapäiväkahviin klo 14:00

Hinta
Kurssin hinta on 195 € ja siihen sisältyy opetus, majoitus kahden hengen huoneessa ja ruokailut (perjantain päivällisestä sunnuntain iltapäiväkahviin).

Lisätietoja
Päivölän opiston toimisto, toimisto@paivola.fi tai p. 03 233 2200. Lähetämme ilmoittautuneille tarvikekirjeen lähempänä kurssin alkua.
 

 

Ilmoittautuminen on päättynyt