Matematiikan kesälukukaudelta Päivölän matematiikkalinjalle!

Päivölän opiston Matematiikkalinjalla on tarjolla kattavasti niin yläkoulu- kuin lukioikäisille suunnattuja lyhytkursseja, leirejä ja valmennuksia. Matematiikka- ja tietotekniikkaleirit tarjoavat kesäksi puuhaa 6.-9. luokkalaisille nuorille. Leirien ilmoittautuminen avataan viikolla 5! Matematiikan kesälukukauden viikot on taas tarkoitettu tehostartiksi lukion matematiikkaan ja johdatukseksi ohjelmointiin. Vinkki! Jos matematiikan opiskelu Päivölässä kiinnostaa, niin suoritettuasi kaikki kesälukukauden viikot, voit sieltä vielä hypätä mukaan syyskaudelle. Katso lisätiedot linkeistä ja ilmoittaudu mukaan!

Katso tästä kaikki kesän leirit:

Matematiikkalinjan kesälukukausi vko 27
Kesälukukauden viikot on tarkoitettu tehostartiksi lukion matematiikkaan ja johdatukseksi ohjelmointiin. Viikolla 27 käsitellään laskutoimituksia eri lukujoukoissa, algebraa, yhtälöitä ja epäyhtälöitä.

Matematiikkalinjan kesälukukausi vko 29 
Kesälukukauden viikot on tarkoitettu tehostartiksi lukion matematiikkaan ja johdatukseksi ohjelmointiin. Kesäviikolla 29 ja 31 käsitellään funktiota ja differentiaali- sekä integraalilaskentaa.

Matematiikkalinjan kesälukukausi vko 31
Kesälukukauden viikot on tarkoitettu tehostartiksi lukion matematiikkaan ja johdatukseksi ohjelmointiin. Kesäviikoilla 29 ja 31 käsitellään funktiota ja differentiaali- sekä integraalilaskentaa.

Matematiikkalinjan kesälukukausi vko 33
Kesälukukauden viikot on tarkoitettu tehostartiksi lukion matematiikkaan ja johdatukseksi ohjelmointiin. Kesäviikolla 33 syvennetään funktioiden, differentiaali- ja integraalilaskennan sekä numeeristen menetelmien osaamista.

Maanantaista perjantaihin kestävä tietotekniikkaleiri yläkouluikäisille (6.-9. lk) tietotekniikasta ja ohjelmoinnista kiinnostuneille nuorille (vko 27) 
Leirillä tutustutaan tietotekniikkaan hauskan tekemisen kautta. Opimme ohjelmoinnin perusteita. Teemme digitaalista grafiikkaa ja taidetta, ja tutkimme, mitä on tietokoneen kotelon sisällä. Leiri huipentuu omasta ideasta toteutettuun projektiin, joka voi olla esimerkiksi peli tai tietokoneella tehty piirros. Valmiiksi ei tarvitse osata mitään, sillä leiri sopii niin vasta-alkajalle kuin kokeneellekin tietotekniikan harrastajalle!

Maanantaista perjantaihin kestävä matematiikkaleiri tarjoaa haastavaa matematiikkaa yläkouluikäisille (6.-9. lk) nuorille (vko 29)
Leirillä käsitellään matematiikan eri osa-alueita, esimerkiksi geometriaa, mallinnusta, todennäköisyyslaskua, lukuteoriaa ja numeerisia menetelmiä. Leirin aikana voit myös esittää omia toiveita. Matemaattista ohjelmaa on päivittäin aamuyhdeksästä iltayhdeksään pitkillä tauoilla ja ruokatauoilla. Tauoilla on mahdollista harrastella ryhmässä esim. shakkia ja lautapelejä.