Arkkitehtuurin eriytetyt opinnot (35 op)

 

Löydä luovat voimavarasi

Kuvataiteeseen perehdytään sekä teoreettisesti että käytännönläheisinä työpajoina. Opinnot koostuvat yhteisistä työpajoista sekä henkilökohtaisesta ohjauksesta pääsykoetehtävien ja oman portfolion parissa. Kaikki tehtävät tähtäävät luovuuden avautumiseen ja oman ilmaisuvoiman vahvistumiseen.


Yksilölliset opintosuunnitelmat

Opintosuunnitelmat laaditaan yksilöllisesti lähtö- ja tavoitetason perusteella. Yksilöllinen opintosuunnitelma kehittää osaamistasi todennäköisesti paremmin kuin yliopistopaikka alalla, joka ei ole ensisijainen vaihtoehtosi. 


Matematiikkaa räätälöitynä

Arkkitehtuuriopinnoissa pääset hyödyntämään jo käsitteeksi muodostuneen Päivölän opiston Matematiikkalinjan korkeatasoista opetusta. Yliopistojen pääsykokeeseen kuuluu matemaattista osaamista mittaava koe, joka perustuu lukion pitkän matematiikan oppimäärään. Voit myös korottaa ylioppilaskokeiden arvosanoja.

Matematiikan kokeen voi jatkossa korvata yo-arvosanalla - Jos et ole vielä lukenut arkkitehtien valintakokeisiin tulevista muutoksista vuonna 2020, niin lisätietoja voit lukea täältä.


Opintojaksot

 • Arkkitehtimatematiikkaa, 20 op
 • Eriytyvät opinnot, 15 op
  - tekninen piirustus
  - tilallinen ajattelu
  - hahmotyskyky ja mittasuhteet
  - pienoismalliharjoittelu
  - arkkitehtuurin luennot

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin!