KYBERLIIKETOIMINTA


Päivölässä aloittaa uusi pitkä opintolinja kyberliiketoiminta syyskuussa 2020. Kyberliiketoimintalinja yhdistää Päivölän vahvuudet yhteistyössä Jyväskylän yliopiston kanssa.

Linjalla opiskellaan kaikille yhteisten tietotekniikan 14 op opintojen lisäksi valinnaisia opintoja tietotekniikasta, tietoturvasta, taloudesta, oikeustieteestä ja matemaattis- luonnontieteellisistä aineista kunkin opiskelijan painotusten ja tavoitteiden mukaisesti.

Jyväskylän yliopiston kanssa on sovittu yhteistyöstä, jossa yliopisto mahdollistaa Päivölän opetuksen pohjalta tehtyjen suoritusten hyväksymisen vastaaviksi Jyväskylän yliopiston kurssisuorituksiksi. Nämä kurssit avaavat tien yliopisto-opintoihin niin sanotun avoimen yliopiston väylän kautta.

Linja on innovaatiopainotteinen ja mahdollista on kehittää omaa liiketoimintaideaansa osana opiskelua.

 


Opinnot alkavat 1.9.2020 ja päättyvät 28.5.2021, mutta vapaita paikkoja kannattaa edelleen tiedustella opiston toimistolta, puh. 03 233 2200, toimisto@paivola.fi 


Ammattia ylläpitävä tai täydentävä koulutus

Päivölän opistolla voit myös opiskella erilaisia ammattitaitoa ylläpitäviä tai täydentäviä koulutuksia lyhytkurssien muodossa. Kelan sivuilta voi lukea lisää koulutusmenojen vähennyskelpoisuudesta luonnollisen henkilön tuloverotuksessa.


Lisätietoja

Mikko Ahonen, mikko.ahonen(at)paivola.fi, 040 8300 653

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin!