Opintomaksut


Matematiikkalinjan ensimmäinen lukuvuosi alkaa aina automaattisesti kesälukukaudella, jotka muodostuvat neljästä maanantaista sunnuntaihin kestävästä kesäviikosta (VK 27, 29, 31 ja 33). Ensimmäisenä kesänä suoritettavaan kesälukukauteen kuuluu neljä seitsenpäiväistä opiskeluviikkoa täysihoidossa. Kurssi muodostuu matematiikkaviikoista ja ohjelmointiviikonlopuista, joiden aikana luodaan vahva pohja myöhemmille opinnoille ja työharjoittelulle.

Kesälukukauden opiskeluviikot laskutetaan neljässä erässä, jokainen viikko erikseen.

  • Kesälukukauden opintomaksu on 200 € / viikko

Kesälukukauden jälkeen opinnot jatkuvat normaaleina syys- ja kevätlukukauden opintoina.

  • Syys- ja kevätlukukauden opintomaksu on 320 € / kk

Laadukkaan opetuksen järjestämisen lisäksi kuukausimaksulla katetaan kaikki opistolla asumisen kustannukset ja tarjotaan täysihoitoruokailut. Ruokailuihin kuuluu jokaisena kokonaisena opistollaolopäivänä ravitseva aamiainen, lounas, iltapäiväkahvit ja välipala, päivällinen ja iltapala. Opiskelijat maksavat itse kirjat ja mahdolliset kotimatkat. Myös opintomatkat ovat oppilaiden omakustanteisia.

Kaikissa asunnoissa on maksuton internetyhteys. Opiston vapaa-ajan tilat ovat opiskelijoiden käytettävissä (mm. biljardi, sauna ja uima-allas).


Opintotuki

Matematiikkalinjalaiset voivat saada 17 vuotta täytettyään normaalia Kelan toisen asteen opiskelijoiden opintorahaa ja lisäksi opintorahan määrä on yleensä korkeampi, kuin vanhempien luona asuessa. Kela maksaa myös asumislisää maksullisella opistolinjalla opiskeleville ja opistolla asuville. Lisäksi opintolainaan saa valtiontakauksen.

Tarkka opintotuen määrä riippuu esim. omista tuloista. Tarkista oma mahdollinen opintotuen määräsi Kelan laskurissa - huom. valitse kohdassa "oppilaitos" vaihtoehto kansanopisto ja kohdassa "asumismuoto" kansanopiston tai liikunnan koulutuskeskuksen asuntola, maksullinen linja.

 

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin!