Avain työpaikkaan


Matkaopaskoulusta menestyksellisesti valmistuneiden työllistymisaste heti koulutuksen päätyttyä on erittäin hyvä.

Huomioi kuitenkin, että maailman muuttuvat tilanteet ja talous vaikuttavat herkästi myös matkailualaan ja työllisyys alalla riippuu aina sen hetkisestä lomamatkojen myynnistä.

Suurin osa opiskelijoistamme työllistyy Matkaopaskoulun yhteistyökumppaneiden (Apollomatkat, Aurinkomatkat, Detur, Matkavekka, Tjäreborg, TUI) palvelukseen. Opiskelija hakee työpaikkaa opintojen loppuvaiheessa normaalin rekrytointijärjestelmän mukaisesti (haku, työhaastattelu, työllistyminen). Huomioi, että useat matkanjärjestäjät asettavat 21:n (jopa 23:n) vuoden vähimmäisiän työllistymiseksi tulemiseen, mutta Matkaopaskoulun opinnot voi aloittaa jo 18 vuotiaana. Otamme siis mieluusti myös abiturientteja mukaan koulutukseen.

Matkaopaskoulussa menestyneimmät aloittavat uran matkaoppaana jossakin etelän lomakohteessa varsin pian Matkaopaskoulun päättymisen jälkeen.

Unohtumattomat vuodet uusissa maissa ja lomakohteissa antavat matkaoppaalle runsaasti elämyksiä ja kokemuksia, joista on takuulla hyötyä elämässä eteenpäin.

Olisiko jokin näistä matkanjärjestäjistä juuri sinun tuleva työnantajasi?

 

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin ja/tai koulutuksien aloittamisajankohtiin!