Opetus Päivölän opistossa


Oikeustieteen linja on tarkoitettu lukion tai toisen asteen oppimäärän suorittaneille, jotka ovat kiinnostuneet oikeustieteen opinnoista. Opinnot sopivat myös henkilöille jotka tarvitsevat työssään tai harrastuksissaan oikeudellista osaamista. Opetus on kokopäiväistä.

Oikeustieteen linjalla perehdytään Suomen keskeisimpiin ominaispiirteisiin, lainsäädäntöön ja eri oikeudenaloihin sekä perehdytään erilaisiin oikeustapauksiin ja oikeustieteelliseen kirjallisuuteen. Koko lukuvuosi on tehokasta valmentautumista yliopisto-opintoihin oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Oikeustieteen linjalla saat monipuolisen kuvan oikeustieteen alasta, jonka keskeisenä painopisteenä oikeudellisen ajattelun ja sitä kautta oikeudellisten ongelmien ratkaisukyvyn ja vastaustekniikan kehittäminen. Opintoihin sisältyy myös valmentautumisjakso oikeustieteen pääsykokeisiin, joka alkaa heti, kun yliopiston valintakoekirjat julkaistaan.


Miksi oikeustieteen linjalle Päivölään?

  • Linjan suorittaminen antaa hyvän pohjan oikeustieteen osaamiselle ja lisää valmiuksia pääsykokeita ajatellen.
  • Saat kattavan käsityksen eri oikeudenalojen perusteista.
  • Turun ja/tai Itä-Suomen yliopiston vaatimusten mukaisesti suoritetut opinnot luetaan suoraan hyväksi yliopistossa, jossa suoritukset on hyväksytty. Muihinkin yliopistoihin opintoja hyväksiluetaan kunkin yliopiston omien määräysten mukaan.
  • Valmentautumisjakso oikeustieteen pääsykokeisiin edistää mahdollisuuksiasi valintakokeissa.
  • Opiskelet tehokkaasti sekä tavoitteellisesti valmiiksi aikataulutetun, sopivasti joustavan ja sinulle suunnitellun henkilökohtaisen opinto-ohjelman mukaisesti.
  • Ryhmän tuoma vertaistuki on verraton apu opinnoissa. Saat myös henkilökohtaista ohjausta tarpeittesi mukaan.
  • Lue täältä opiskelijatarinoita!

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin!