Opintomaksut


Yhteiskunta-alan linjan työ- ja organisaatiopsykologian perusopintojen opintomaksu on 350 €.

Lisäksi opiskelija maksaa Itä-Suomen yliopiston avoimen yliopiston työ- ja organisaatiopsykologian perusopintojen rekisteröintimaksun suoraan avoimeen yliopistoon. Maksamalla rekisteröintimaksut, saat käyttöösi Moodlen oppimisympäristön ja opintosi kirjataan Itä-Suomen yliopiston avoimen yliopiston suoritusrekisteriin.


Opintotuki

Päivölän opiston opiskelija voi saada toisen asteen opintotukea, joka koostuu opintorahasta ja asumislisästä. Olet oikeutettu opintotukeen, mikäli opiskelet muutoinkin ja olet päätoiminen opiskelija vähintään 2 kk. Tarkistathan oletko oikeutettu opintotukeen! Lisätiedot ja myöntämisehdot www.kela.fi/opintotuki

Kelalta (https://www.kela.fi/opintolaina-aikuisopiskelijoille-soviteltu-aikuiskoulutustuki?inheritRedirect=true) voi myös saada opintolainan valtiontakauksen, jos saa soviteltua aikuiskoulutustukea.  

Työllisyysrahasto joka myöntää aikuiskoulutustukea (https://www.tyollisyysrahasto.fi/) voi myöntää myös ns. soviteltua aikuiskoulutustukea mikäli opiskelut ovat osa-aikaisia. Koulutus voi tällöin jakautua useampaan jaksoon. Eli soviteltua aikuiskoulutustukea voi hakea myös mikäli saa opiskeluiden aikana palkkaa, lakisääteistä muuta etuutta tai muuta työtuloa.  Myös yrittäjän on mahdollista hakea tietyin edellytyksin aikuiskoulutustukea työllisyysrahastolta.

TE-palvelut myöntävät tapauskohtaisesti omaehtoiseen tai sivtoimiseen opiskeluun työmarkkinatukea. (https://www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonhakijalle/ammatinvalinta_koulutus/index.html)  

 

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin!