PÄIVÖLÄN OPISTOPäivölän opisto on Valkeakosken Tarttilassa sijaitseva vapaan sivistystyön oppilaitos, jonka toiminta on käynnistynyt vuonna 1894. Vakinaisen henkilöstön määrä on noin 20. Opiston omistaa ja toimintaa ylläpitää kannattajayhdistys. Opisto on yksityinen, puolueeton, ja riippumaton sisäoppilaitos, joka on keskittynyt pääosin tiedeaineisiin ja toimii yhteistyössä Suomen eri yliopistojen kanssa. Lisäksi Päivölän opistossa toimii maamme ainoa matkaopaskoulu. Kaikkiaan opintolinjoja on tällä hetkellä seitsemän, ja opisto järjestää myös lyhytkurssitoimintaa erilaisille ryhmille, yrityksille ja yhteisöille. (kts. paivola.fi)

 
Haemme lukuvuodelle 2017–2018

OPETTAJAA,

laskentatoimen ja verotuksen perus- ja aineopintoihin (60 op). Laskentatoimen ja verotuksen opinnot sisältävät perus- ja aineopintoja laskentatoimesta, kirjanpidosta, tuloslaskennasta, tilinpäätöksestä, arvonmäärityksestä sekä verotuksesta ja yhtiö- ja sopimusoikeudesta.  Opetus tapahtuu yhteistyöyliopistomme Itä-Suomen yliopiston, avoimen yliopiston, opintovaatimuksien mukaisesti. Opetus on monimuoto-opetusta sisältäen lähiopetusta vähintään 25h/ viikko, ja lisäksi on itsenäistä opiskelua Moodlen oppimisympäristöä ja kirjallisuutta hyödyntäen.

Odotamme vankkaa kokemusta opetustehtävistä, näyttöä laskentatoimen ja verotuksen osaamisesta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Johdon laskentatoimen (operatiivisen laskentatoimen) tuntemus katsotaan hakijalle lisäeduksi. Tarjoamme osaamistasi arvostavan työyhteisön työsi tueksi ja kauniin luonnonläheisen työskentely-ympäristön Päivölän opistossa. Tarjoamme mahdollisuuden myös rivitaloasunnon vuokraamiseen opiston alueelta.

Tehtävä täytetään määräaikaisena ajalle 21.8.2017–31.5.2018. Palkkauksessa noudatetaan Yksityisen opetusalan TES:ta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppa- ja yhteiskuntatiedelinjan johtaja Tuula-Maria Mattila sähköpostitse tuula-maria.mattila@paivola.fi tai 6.6.- 9.6.2017 välisenä aikana puhelimitse 040 8300 645.

Hakemus ja cv toimitetaan sähköpostitse osoitteella tuula-maria.mattila@paivola.fi torstaihin 15.6.2017 mennessä. Sähköpostin otsikko: ”HAKEMUS LAVE”.