VK 36 Matematiikka­kilpailuvalmennus

06.-08.09.2019

Pidätämme oikeudet muutoksiin


Suomen matemaattisen yhdistyksen Valmennusjaoston matematiikka­kilpailuvalmennus koostuu valmennus­viikonlopuista Päivölän opistossa Valkeakoskella, jonne voi osallistua kuka hyvänsä. Päivölän opisto perii valmennus­viikonloppuihin osallistuvilta täysihoito­maksun (70 euroa/viikonloppu), mutta opetus on muuten maksutonta. Valmennusjaosto voi harkinnan mukaan tukea taloudellisesti valmennus­tilaisuuksiin osallistuvia (ohjeet).

Valmennusviikonloppuja järjestetään syys- ja kevät­lukukausien aikana kolme:

  • vk 36 (06.09.-08.09.2019)
  • vk 42 (18.10.-20.10.2019)
  • vk 48 (29.11.-01.12.2019)
    ---------------------------
  • vk 02 (10.01.-12.01.2020)
  • vk 08 (21.02.-23.02.2020)
  • vk 14 (03.04.-05.04.2020)

Valmennusviikonloput järjestetään Päivölän matematiikkalinjan tiloissa ja seurassa. Tämä onkin hyvä verkostoitumispaikka matematiikasta innostuneille. Mahdollisuuksien mukaan osallistujat jakautuvat kahteen ryhmään taitojen ja kokemuksen mukaan. Viikonloppujen ohjelmassa on opetusta kilpailu­matematiikan eri osa-alueiden aloilta, tehtävänratkaisua ja pieniä harjoituskokeita. Juttuseuraa löytyy myös tietotekniikasta ja luonnontieteistä kiinnostuneille.

Päivölä sijaitsee Valkeakoskella 8 km päässä Toijalan asemasta. Helsinki-Valkeakoski-Tampere ExpressBus tulee 2 km päähän (Uittamon tienhaara). Ajo- ja muut saapumisohjeet löytyvät Päivölän kotisivuilta.


Viikonlopun aikataulu

Ohjelma alkaa perjantaina kello 18.30 ja päättyy sunnuntaina kello 14. Tarvittaessa voimme järjestää taksikyydin Toijalan asemalta ja sunnuntaina asemalle (ehdit n. klo 14.30 lähteviin juniin). Kerro kyydintarpeesta ilmoittautumisen yhteydessä.


Varusteet

Mukaan tarvitset yöpymisvarusteet (myös lakanat), muut viikonlopun aikana tarvitsemasi henkilökohtaiset varusteet, muistiinpanovälineet ja matemaattiset välineet (myös harppi jne.). Taulukoita et tarvitse. Yleensä viikonlopun aikana on saunamahdollisuus.


Ilmoittautuminen

Viikonloppuun pitää ilmoittautua viimeistään KAHTA VIIKKOA AIKAISEMMIN alla olevan sähköisen lomakkeen kautta.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit esittää mahdollisia lisäkysymyksiä. Jos noudatat jotain erityisruokavaliota tai sinulla on allergioita, niin kerro myös niistä ilmoittautumisen yhteydessä.


Maksut

Laskut lähetetään annettuun laskutusosoitteeseen viikonlopun jälkeen.


Taloudellinen tuki

Valmennusjaosto voi harkintansa mukaan tukea osallistujia. Rahaa on käytettävissä välillä enemmän ja välillä vähemmän, joten tukea toivotaan hakevan pääasiassa sellaisten, joille valmennukseen osallistuminen on merkittävä taloudellinen rasite. Tuki voi yleensä kattaa enintään Päivölän Opiston perimän osallistumismaksun ja kohtuulliset matkakulut. Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään osoittamaan Suomen matemaattisen yhdistyksen Valmennusjaostolle ja lähettämään Anne-Maria Ernvall-Hytöselle. Vaikka Anne-Marian kotisivu on ruotsinkielinen, hakemuksen voi kirjoittaa myös suomeksi tai englanniksi.

Kilpailumatkojen kulut korvataan tietysti kaikille joukkueisiin valituille. Vapaamuotoiset matkalaskut voi toimittaa joukkueen johtajalle.

Lue lisää: https://matematiikkakilpailut.fi/