Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

MATEMATIIKKALINJA

LLE PÄIVÖLÄÄN

Kahdessa vuodessa lakki päähän! Jo käsitteeksi muodostunut Päivölän Matematiikkalinja on suunnattu tieteestä ja teknologiasta kiinnostuneille peruskoulunsa päättäneille nuorille. Matematiikkalinjalla yhdistyvät matemaattisten aineiden opinnot sekä Valkeakosken Tietotien lukio-opinnot. Opiskelijoiden viikot kuluvat opiskelujen lisäksi Päivölä Student Innovation Lab:issa – Matematiikkalinjalaisten omassa työharjoittelupaikassa, ohjelmistotekniikan ja kehitysprojektien parissa. Kahdessa vuodessa ehtii paljon!

Matematiikkalinjalla opiskellaan laajat matematiikan opinnot, runsaasti tietotekniikkaa, fysiikkaa ja kemiaa sekä halutessaan yliopistokursseja. Pääosa opiskelijoista suorittaa matikkalinjan opinnot ja kirjoittaa ylioppilaaksi kahdessa vuodessa, minkä mahdollistaa mm. opistolla asuminen. Matematiikkalinja on alusta asti mitoitettu valmistamaan yliopistollisiin jatko-opintoihin ja työelämän tarpeisiin. Oppimisesta tulee silloin sekä haastavaa että hauskaa. Matematiikkalinja antaa loistavat valmiudet jatkaa opiskeluja eteenpäin!

Järjestämme tutustumisviikonloput joka vuosi tammi-helmikuussa. Mukaan voi tulla myös matematiikan kesäviikkojen kautta (vk 27, 29 ja 31).

Lue lisää: Kesälukukausi

Vietä matematiikkakesä!

Päivölän opiston Matematiikkalinjalla on tarjolla kattavasti niin yläkoulu- kuin lukioikäisille suunnattuja lyhytkursseja, leirejä ja valmennuksia. Matematiikka- ja tietotekniikkaleirit tarjoavat kesäksi puuhaa 6.-9. luokkalaisille nuorille. Matematiikan kesälukukauden viikot on taas tarkoitettu tehostartiksi lukion matematiikkaan ja johdatukseksi ohjelmointiin. Vinkki! Jos matematiikan kesälukukausi kiinnostaa, voit vielä hypätä sieltä mukaan matematiikkalinjan opiskeluun syyskaudelle. Katso lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan täältä!

Lisätietoja

Kysy lisää matematiikkalinjasta: matematiikkalinja@paivola.fi, matematiikan linjanjohtaja Merikki Lappi merikki.lappi@paivola.fi, p. 0400 534 139 (iltaisin). Käytännön asioissa voit aina kääntyä Päivölän opiston toimiston puoleen: toimisto@paivola.fi