Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

OIKEUSTIEDE

Ajankohtaista! Haku 13.8.2024 alkaviin lukuvuoden 2024-2025 oikeustieteen opintoihin on käynnissä!

Kiinnostaako oikeustieteelliset opinnot? Nyt sinulla on mahdollisuus aloittaa Päivölän opistossa laajat yli 50 opintopisteen oikeustieteen opinnot ja hankkia oikeustieteellistä osaamista ja varmuutta valintakokeisiin. Toimimme yhteistyössä avoimen yliopiston kanssa.

Opinnot kestävät 9 kk ja sen jälkeen oikeustieteen opintosi ovat jo hyvässä vauhdissa, alan termit tuttuja ja mahdollisuudet valintakokeissa pärjäämiseen ovat parantuneet huimasti!

Opintoihin sisältyy valmentautumisjakso oikeustieteen valintakokeisiin, jossa käydään läpi valintakoekirjat, harjoitellaan luku- ja vastaustekniikkaa sekä järjestetään harjoitusvalintakokeet. Oikeustieteen linjalla perehdytään oikeudelliseen ajatteluun ja ratkaisutoimintaan. Linjalla suoritetaan yliopistotason oikeustieteellisiä opintoja ja hankitaan monipuolinen kuva oikeustieteen eri aloista julkisoikeudesta yksityisoikeuteen ja oikeuden yleistieteisiin.

Päivölässä pääset valmistautumaan koko lukuvuoden ajan tehokkaasti yliopisto-opintoihin. Kehität oikeudellisten ongelmien ratkaisukykyä ja vastaustekniikkaasi pienessä ryhmässä, mutta yliopistotasoisten opettajien valmennuksessa.

HUOM! Otamme opiskelijoita myös kesken lukuvuoden, ja teemme henkilökohtaisen opetussuunnitelman. Kysy rohkeasti lisätietoja!

Oikeustieteen linja 2024-2025 ilmoittautuminen

Opintojen alkamisen edellytyksenä on riittävä opiskelijamäärä.

Oikeustieteen preppaus Järjestämme myös keväisin oikeustieteen preppauskurssin, tekniikkapäivät ja kertauspäivät. Ilmoittautuminen ensi kevään preppauskursseille aukeaa alkuvuodesta 2025.

Lisätietoja

Lisätietoja linjasta antaa oikeustieteen linjanjohtaja Iisa Vepsä, iisa.vepsa(at)paivola.fi, p. 040 8300 647. Käytännön asioissa (majoitukset ym.) ota yhteyttä Päivölän opiston toimistoon: toimisto(at)paivola.fi, p. 03 233 2200 (ma-pe klo 9-15)