Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

OPINTOMAKSUT JA ASUMINEN

Pääsääntöisesti opiskelijat majoittuvat kahden hengen huoneissa. Yhden hengen huoneita on saatavilla rajallinen määrä ja huoneista peritään lisämaksu. Vapaita huonepaikkoja voi tiedustella Päivölän opiston toimistosta.

Asuntolan huoneet ovat käytössä opistolla asuville arkisin maanantaista perjantain lounasaikaan (klo 12.00) asti. Voit jäädä opistolle myös viikonloppuisin (lauantai-sunnuntai), mikäli opistolla on tilaa ja huoneita ei ole poikkeustapauksissa varattu ulkopuolisille majoittujille.

Opiskelijoille kuuluu ateriat opiskelupäivinä maanantain aamiaisesta perjantain lounaaseen. Viikonloppuisin on mahdollista ruokailla opiskelijahinnoilla, mikäli keittiö on avoinna. Viikonlopun ruokailut kuuluvat opiskelijalle vain, jos on opetussuunnitelmaan kuuluvaa opetusta. Arkipäivien ruokailuajat: aamiainen klo 8.00, lounas klo 11.30, päiväkahvi klo 14.00, päivällinen klo 17.00.Iltapalaa otetaan mukaan päivälliseltä.

Asuminen Päivölän opistolla kattaa sähkön ja veden sekä maksuttoman internetyhteyden. Opiston vapaa-ajan tilat ovat opiskelijoiden käytettävissä (mm. biljardi, sauna ja uima-allas).

Opintomaksut

2 hh, 525 €/kk, sis. opetuksen, asumisen, täysihoitoruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen, iltapala) (yhteensä 5250 €/lukuvuosi)

Kaikki ensi vuoden opintomaksut vahvistuvat 1.3.2023 mennessä.

Muut maksut

Opintomaksujen lisäksi opiskelijat maksavat mahdolliset ylioppilastutkinnon, aikuislukion, avoimen ammattikorkeakoulun tai avoimen yliopiston rekisteröintimaksut. Kuvataide- ja arkkitehtuurilinjalla on myös materiaalimaksuja.

Opintoseteli

Opiskelijoilla on mahdollisuus hakea opintoseteliä. Perusteet ovat tänä vuonna:

- työttömyys - alhainen pohjakoulutus - peruskoulun päättäneet

Opintoseteliä varten voi tehdä vapaamuotoisen hakemuksen Päivölän toimiston osoitteeseen.

Matematiikkalinja

Matematiikkalinjan opinnot alkavat neljän lähiviikon kesälukukaudella ja jatkuvat normaaleina syys- ja kevätlukukauden opintoina.

Kesälukukauden opintomaksu on 200 € / viikko Syyslukukauden opintomaksu on 290 € / kk Kevätlukukauden opintomaksu on 295 € / kk

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin