Iloa ja taitoa luovasta kirjoittamisesta

26.-28.03.2021

Johanna Hulkko
Kuva Laura Vesa/Atena Kustannus

Luovan kirjoituksen kurssilla pääset kannustavassa ilmapiirissä etsimään uusia polkuja ilmaista itseäsi tai jatkamaan keskeneräisiä tekstejäsi. Työtapoina ovat mm. tietoiskut kirjoittamisen perusteista, keskustelut ja kirjoitusharjoitukset. 

Kurssille voivat osallistua kaikki kirjoittamisesta innostuneet ja se sopii hyvin sekä aloittelijoille että pidempään harrastaneille. Kurssille otetaan yhdeksän opiskelijaa.

 

 

 

 

Opettaja

Kurssin opettaja on kirjailija Johanna Hulkko. Hänellä on pitkä kokemus eri vaiheissa olevien kirjoittajien ohjaamisesta kursseilla vapaan sivistystyön oppilaitoksista yliopistoon. Hän on Tampereella toimivan kolmivuotisen kirjoittajakoulun Viita-akatemian opettaja. Hulkko on saanut kirjoistaan mm. Tampereen kaupungin kirjallisuuspalkinnon, Arvid Lydecken -palkinnon ja Laivakello-palkinnon. Hän on aiemmin julkaissut muun muassa lapsille suunnattua Geoetsivät-sarjaa. Kirjailijalla on myös kokemusta useista Saabeista ja niiden vähäisistä tyyppivioista. 

 

Kurssin aikataulu

Kurssille ilmoittaudutaan perjantaina klo 15 Päivölän opiston toimistolle, jossa katsotaan majoitukset ja käytännön asiat.
Itse kurssi aloitetaan perjantaina klo 18, sitä ennen on mahdollista nauttia päivällinen klo 17.

Viikonlopun tarkka aikataulu sovitaan opettajan kanssa paikan päällä.

 

Hinta

Kurssin hinta on 190 €. Hinta sisältää opetuksen, ruokailut (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi, päivällinen) ja majoituksen. 

 

Tervetuloa mukaan oppimaan ja nauttimaan kirjoittamisen ilosta!

 

 

 

Intensiivikurssille ilmoittautuminen