Puupiirros (2 op)

21.-23.05.2021

*) Muutokset mahdollisia

Tervetuloa puupiirroksen tekniikan ilmaisuvoimaan perehtyvälle kurssille! Toteutamme kurssilla monivärisen puupiirroksen yhden laatan kaiverrusmenetelmää käyttäen. Tuloksena tästä tekniikasta syntyy ilmavia värikerroksia, kuultavia pintoja mutta myös syviä sävyjä. Puupiirros on taidegrafiikan vanhimpia tekniikoita mutta myös tänä päivänä nykytaiteessa paljon käytetty. Kurssille voivat ottaa osaa sekä vasta-alkajat että ammattilaiset, koska opetus perustuu henkilökohtaiseen ohjaukseen. Kurssin idea on, että opiskelija hallitsee perustekniikan ja pystyy halutessaan jatkamaan puupiirroksen tekemistä myös kotioloissa.

HUOM! Opettaja antaa aiheeseen ennakkoon tutustuttavan itsenäisen tehtävän viikkoa ennen kurssia! Kurssi on mahdollista suorittaa myös etäkurssina. Halutessasi ottaa osaa kurssiin etänä, ilmoita asia lomakkeen Muut huomiot -kohdassa!

Tarvikeluettelo
Varaa mukaan omat lyijykynät. Muut tarvikkeet koululta, lähikurssin tarvikemaksu 15 €. Etäkurssilainen hankkii välineet ja tarvikkeet itse opettajan ohjeistuksen mukaan.

Aikataulu
Kurssi järjestetään pe 21.5. - su 23.5. Saapuessasi lmoittaudu suoraan kuvataideluokkaan ja kurssin opettajalle. Kurssi alkaa perjantaina klo 16.00. Kurssi päättyy sunnuntaina klo 14.30 iltapäiväkahviin.

Pe: klo 16 - 20, päivällinen klo 17 (josta mahdollisuus ottaa iltapalaa)
La: klo 9.15 - 17, aamiainen klo 8, lounas klo 11.30, päiväkahvi klo 14.30, päivällinen klo 17.00
Su: klo 9.15 - 14.15, aamiainen klo 8, lounas klo 11.30, päiväkahvi klo 14.30 (kurssi päättyy)

Opettaja
Opettajana toimii taidegraafikko ja taidemaalari Tuukka Peltonen. Hän on puupiirtämisen asiantuntija ja käyttää omassa taiteellisessa työskentelyssään puupiirrosta.

Hinta
Lyhytkurssin hinta on 225 € + tarvikemaksu 15 €. Hinta sisältää opetuksen lisäksi majoittumisen 2 hh sekä ateriat kurssipäivinä. Etäkurssin hinta on 150 €.

Hakemus suljettu