Luonnontiede

 

Oletko pyrkimässä lääke- tai teknistieteellisiin opintoihin?
Yhdeksän kuukautta kestävällä luonnontiedelinjalla hankitaan vahva osaaminen ja valmiudet jatko-opintoihin.
 
Opintojen sisältö

Voit päivittää lyhyen matematiikan pitkäksi tai parantaa pitkän matematiikan osaamistasi. Voit hankkia lukion syventäviä kursseja vastaavat tiedot fysiikassa, kemiassa ja biologiassa.

Yksilölliset opintosuunnitelmat

Opintosuunnitelmat laaditaan yksilöllisesti lähtö- ja tavoitetason perusteella. Yksilöllinen opintosuunnitelma kehittää osaamistasi todennäköisesti paremmin kuin yliopistopaikka alalla, joka ei ole ensisijainen vaihtoehtosi. Voit myös korottaa ylioppilaskokeiden arvosanoja tai täydentää tutkintoasi.

Koulutuksen kesto

Opinnot alkavat 28.8.2017 ja päättyvät 25.5.2018.

Linjan kokonaiskesto on 9 kk sisältäen lähiopetusta noin 25 oppituntia viikossa. Opetusta voi olla myös ilta-aikaan. Oppimisen tueksi tehdään runsaasti harjoitustehtäviä.

Päivölän Opistolla on kokemusta ja valmiudet tehokkaaseen yliopistotasoiseen kouluttamiseen. Opiskelutulokset ovat olleet hyviä ja osoittaneet tämän opiskelumuodon tehokkuuden.

Kustannukset

Kurssimaksu on 4 545 €. Se on maksettavissa kerralla tai kahdeksassa maksuerässä (568,13 € / erä) syys-huhtikuussa (toukokuussa ei peritä maksua).

Kurssimaksu kattaa opetuksen, asumisen 2 hengen huoneessa ja ruokailut opiskelupäivinä (maanantain aamiaisesta perjantain lounaaseen). Käytettävissäsi ovat myös Päivölän vapaa-ajan tilat ja harrastusmahdollisuudet.

Lyhyemmän, 4,5 kk kestävän koulutuksen kurssimaksu 2 270 €. Kurssimaksun voi maksaa kerralla tai neljässä maksuerässä (567,50 € / erä).

Opinnot kuuluvat opintukijärjestelmän piiriin, eikä niihin saatu opintotuki vaikuta yliopiston tai korkeakoulun opintotukikuukausiin. Opiskelupaikka Päivölän opistossa ei muuta asemaa ensikertalaiskiintiössä.

Lisätietoja

Luonnontiedelinjan johtaja Merikki Lappi, p. 0400 534 139, merikki.lappi(at)paivola.fi