Luonnontiede


Oletko pyrkimässä lääke- tai teknistieteellisiin opintoihin?

Päivölän opiston luonnontiedelinjalla voit opiskella omien tavoitteidesi mukaan! Valitse sopivin koulutusmuoto ja hanki vahva osaaminen sekä hyvät valmiudet jatko-opintoja ajatellen.

Voit päivittää lyhyen matematiikan pitkäksi tai parantaa pitkän matematiikan osaamistasi, tai voit hankkia lukion syventäviä kursseja vastaavat tiedot fysiikassa, kemiassa ja biologiassa. 

Opintosuunnitelmat laaditaan yksilöllisesti lähtö- ja tavoitetason perusteella. Yksilöllinen opintosuunnitelma kehittää osaamistasi todennäköisesti paremmin kuin yliopistopaikka alalla, joka ei ole ensisijainen vaihtoehtosi. Voit myös korottaa ylioppilaskokeiden arvosanoja tai täydentää tutkintoasi.


Luonnontieteen 9 kk opinnot alkavat 27.8.2018 ja päättyvät 24.5.2019.

- Linja on ihanteellinen pitkän matematiikan, fysiikan ja/tai kemian osaamista tarvitseville. Koko lukuvuoden kestävällä linjalla opiskelu mahdollistaa myös ylioppilastutkinnon täydentämisen.


Luonnontieteen 4,5 kk  opinnot alkavat 14.1.2019 ja päättyvät 24.5.2019.

- Erinomainen vaihtoehto valmennuskurssille! Ohjelma on vastaava kuin pitkällä kurssilla, mutta laajuus puolet siitä. Reilussa neljässä kuukaudessakin ehtii kehittämään valmiuksiaan merkittävästi.

Kaikki linjat sisältävät lähiopetusta noin 25 oppituntia viikossa. Opetusta voi olla myös ilta-aikaan. Oppimisen tueksi tehdään runsaasti harjoitustehtäviä.

Hakeminen

Haku syksyn 27.8.2018 alkavaan luonnontieteen 9 kk opintoihin ON KÄYNNISSÄ. Hakuaika päättyy kaksi viikkoa ennen opintojen alkua. Varsinaisen hakuajan umpeutumisen jälkeen paikkoja kannattaa tiedustella Päivölän opiston toimistolta (03 233 2200).
 
Haku 14.1.2019 alkavaan luonnontieteen 4,5 kk opintoihin käynnistyy myöhemmin.Lisätietoja

Luonnontieteen linjajohtaja Merikki Lappi,
merikki.lappi@paivola.fi
puh. 0400 534 139