Kanteleen ja Kitaran Kaverit -kesäleiri

17.-20.06.2019

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin!


Tervetuloa Päivölän opistolle Kanteleen ja Kitaran Kaverit -kesäleirille!

Kanteleleiri on neljäpäiväinen leiri, joka on tarkoitettu lapsille ja nuorille. Tämän kesän teemana on sadut ja tarinat.

Leirillä soitetaan erilaisissa ryhmissä ja pidetään hauskaa musiikin parissa. Leirille on tervetulleita kaikenkokoisten kanteleiden soittajat. Myös kaikentasoiset soittajat ovat tervetulleita! Perheen vanhempi/vanhemmat voivat halutessaan tulla leirille mukaan. 

Kurssin lopuksi on päätöskonsertti kotiväelle, missä esitetään kurssilla opittuja kappaleita.


Opettajat

Liisa Lilvanen-Pelkonen

Olen kanteleensoiton ammattilainen, ja toimin Valkeakosken musiikkiopistossa kanteleensoiton ja musiikin perusteiden opettajana.

Maija Kelloniemi

Olen musiikkipedagogi, ja opettanut lukuisissa oppilaitoksissa Tampereella ja lähikunnissa. Nykyisin opetan kitaransoittoa ja musiikin perusteita (teoria-aineita) niin yksityisesti kuin pienryhmille.

Marja Nevankallio

Olen Tampereen konservatorion kanteleensoiton sivu- ja päätoiminen tuntiopettaja. Lisäksi opetan myös Sastamalan musiikkiopistossa.

Noora Laiho

Olen kanteletaiteilija sekä ammattimuusikko. Toimin Pirkanmaan musiikkiopistossa kanteleensoiton tuntiopettaja sekä Finn-Kanteleet ry:n taiteellisena johtajana.

 

 

Hinta

Leirin hinta on 185 € sisältäen majoittumisen (2-3 hh) sekä kaikki päivän ruokailut (aamiainen, lounas, välipala, päivällinen, iltapala).

Muiden leirille osallistujien hinta (muu kuin oppilas, esim. vanhempi, isovanhempi tms.):

    - 40 € / vrk (sis. majoittumisen kaikkine ruokailuineen) 


Ohjelma

Leiri alkaa 17.6.2019 klo 11.00 majoittumisella ja lounaalla ja leiri loppuu 20.6.2019 klo 15.00 alkavaan päätöskonserttiin. Leirikirje lähetetään jokaiselle ennen leirin alkua.


Ilmoittautuminen

Leirille ilmoittautuminen on päättynyt.


Lisätiedot

Liisa Lilvanen-Pelkonen,

liisa.lilvanen(at)gmail.com, puh. 0400 898 455

 

Päivölän opiston toimisto,

toimisto(at)paivola.fi, puh. 03 233 2200

 

Ilmoittautuminen päättynyt