Päivölän Kanteleleiri 2024

17.–20.6.2024Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Odotettu lasten ja nuorten yhteissoittoleiri kaikentasoisten ja -kokoisten kanteleiden soittajille järjestetään tänä vuonna teemalla Disney-hahmot!

Kanteleleiri on neljäpäiväinen lapsille ja nuorille suunnattu kesäleiri.

Leirillä soitetaan erilaisissa ryhmissä ja pidetään hauskaa musiikin parissa. Leirille on tervetulleita kaikenkokoisten kanteleiden soittajat. Kaikki soittajat tasosta riippumatta ovat tervetulleita! Perheen vanhempi/vanhemmat voivat halutessaan tulla myös leirille mukaan.

Kurssin lopuksi on päätöskonsertti kotiväelle, missä esitetään kurssilla opittuja kappaleita.

Opettajat

Liisa Lilvanen-Pelkonen

Olen kanteleensoiton ammattilainen, ja toimin Valkeakosken musiikkiopistossa kanteleensoiton ja musiikin perusteiden opettajana.

Noora Laiho

Olen kanteletaiteilija sekä ammattimuusikko. Toimin Pirkanmaan musiikkiopistossa kanteleensoiton tuntiopettajana sekä Finn-Kanteleet ry:n taiteellisena johtajana.

Asuminen ja majoitus

Majoitus tapahtuu pääasiassa 2-3 hengen huoneissa asuntoloissa, joissa suihku ja wc ovat käytävällä. Huom! Otathan mukaasi omat petivaatteet (lakana, pussilakana, tyynyliina) sekä pyyheliinan (mahdollisuus saunoa ja uida).

Ohjelma

Ilmoittautuminen ja majoitusten jako maanantaina klo 10.00 alkaen. Itse leiri alkaa lounaalla klo 11.30. Leiri loppuu torstaina päätöskonserttiin.

Hinta

Leirin hinta on 225 € sisältäen majoittumisen (2-3 hh) sekä kaikki päivän ruokailut (aamiainen, lounas, välipala, päivällinen, iltapala). Leirille osallistuvan vanhemman/huoltajan hinta on 40 €/vrk, yht. 120 € (sis. majoituksen ja ruokailut)

Leirikirje ja lasku lähetetään jokaiselle ennen leirin alkua. Laskun tulee olla kokonaan maksettuna leirin alkuun mennessä.

Lisätiedot

Leirin sisältö : Liisa Lilvanen-Pelkonen, liisa.lilvanen(at)gmail.com, puh. 0400 898 455 Käytännön asiat ja majoitus: Päivölän opiston toimisto, toimisto(at)paivola.fi, puh. 03 233 2200

Ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan alla olevan lomakkeen kautta viimeistään 2.6.2024 20.59 mennessä.

Hakemus voidaan luoda vain selaimen puolella, joten varmistathan, että selaimessasi on JavaScript käytössä.

Aika

17.–20.6.2024

Lisätiedot