Arkkitehtuuri


Päivölän opiston kuvataidelinjan rinnalla toimii arkkitehtuuriopintoihin valmentava koulutusohjelma, jossa kehitetään opiskelijan valmiuksia sekä kuvataiteen että matematiikan alueella. Valmentavat opinnot on suunnattu niille arkkitehtuuriopintoihin hakeutuville, jotka haluavat parantaa mahdollisuuksiaan sekä hakutehtävissä että pääsykokeissa. Voit myös korottaa ylioppilaskokeiden arvosanoja.


Syksyn 2018 arkkitehtuurin valmentavat 
opinnot ovat käynnistyneet ja haku päättynyt.

  • Stay tuned! Seuraavan syksyn linjahaut käynnistyvät keväällä 2019.

Hakuajan umpeutumisen jälkeen paikkojen tiedustelut:
Päivölän opiston toimisto, toimisto(at)paivola.fi, puh. 03 233 2200


HUOM! Voit tulla tutustumaan kuvataidelinjan opetukseen ja Päivölän opistoon jo kesällä Akvarellikurssin (19.- 22.07.2018) tai Eläinten anatomian piirrustus- ja öljyvärimaalauskurssin (10.-12.8.2018) merkeissä. Kuvataidelinjalle ilmoittautuneille kurssi on erikoishintainen (-50 % normaalihinnasta) ja voit sisällyttää jomman kumman kurssin opintoihisi (1 op). Hyvitämme valitsemasi kurssin hinnasta puolet lukukausimaksun yhteydessä.


Ammattia ylläpitävä tai täydentävä koulutus

Päivölän opistolla voit myös opiskella kuvataidelinjan opintoja yksittäisinä moduleina lyhytkurssien muodossa, ammattitaitoa ylläpitävinä tai täydentävinä koulutuksina. Yksittäisten modulien haku päättyy viikkoa-kahta ennen modulin alkamista, ellei toisin mainita.

KELAN:n sivuilta voi lukea lisää koulutusmenojen vähennyskelpoisuudesta luonnollisen henkilön tuloverotuksessa.


Lisätietoja

Kuvataiteen ja arkkitehtuurin linjanjohtaja, Satu Kiuru,

satu.kiuru(at)aalto.fi, puh. 040 589 2627

Matematiikan ja luonnontieteen linjanjohtaja, Merikki Lappi,

merikki.lappi(at)paivola.fi, puh. 0400 534 139