Arkkitehtuuri


Päivölän opiston kuvataidelinjan rinnalla toimii arkkitehtuuriopintoihin valmentava koulutusohjelma, jossa kehitetään opiskelijan valmiuksia sekä kuvataiteen että matematiikan alueella. Valmentavat opinnot on suunnattu niille arkkitehtuuriopintoihin hakeutuville, jotka haluavat parantaa mahdollisuuksiaan sekä hakutehtävissä että pääsykokeissa.


Arkkitehtuurin 8 kk valmentavat  opinnot alkavat 1.10.2018 ja päättyvät 24.5.2019


Opetus on lähiopetusta noin 25 oppituntia viikossa. Tähän sisältyy runsaasti harjoitustehtäviä. Opetusta voi olla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Huom! Voit tulla tutustumaan kuvataidelinjan opetukseen ja Päivölän opistoon jo kesällä Akvarellikurssin merkeissä. Kuvataidelinjalle ilmoittautuneille kurssi on erikoishintainen (-50 % normaalihinnasta) ja voit sisällyttää kurssin opintoihisi (2 op). Hyvitämme kurssin hinnasta puolet lukukausimaksun yhteydessä.


Hakeminen

Haku syksyn arkkitehtuurin valmentaviin opintoihin on avoinna, ja päättyy kaksi viikkoa ennen opintojen alkua. Varsinaisen hakuajan umpeutumisen jälkeen paikkoja kannattaa tiedustella Päivölän opiston toimistolta (03 233 2200).


Lisätietoja


Matematiikkalinjan johtaja Merikki Lappi,

p. 0400 534 139, email: merikki.lapp(at)paivola.fi


Kuvataidelinjan johtaja Satu Kiuru,

p. 040 589 2627, email: satu.kiuru(at)paivola.fi