Kuvataide


Oletko hakemassa opiskelemaan kuvataidetta vai haitko jo, mutta et päässyt? Oletko jo luonut uraa taiteilijana mutta tarvitsisit lisäpotkua? Vai oletko valmistunut taidekoulusta, mutta ura ei ole ottanut vielä tuulta alleen?

Päivölän opisto tarjoaa monipuolista ja korkeatasoista kuvataiteen opetusta. Voit opiskella kuvataiteen avoimen yliopiston perusopintoja tai aineopintoja, jotka vastaavat sisällöltään ja tavoitteiltaan Lapin Yliopiston Taiteiden tiedekunnassa annettavaa opetusta ja todistuksilla on sama arvo kuin tiedekuntien vastaavista suorituksista antamilla todistuksilla. Aineopinnot on myös mahdollista suorittaa monimuoto-opiskeluna. Kuvataidelinja palvelee myös pidemmälle ehtineitä kuvataiteen ammattilaisia ammatillisten erikoistumisopintojen myötä.


Syksyn 2018 kuvataiteen perusopinnot, aineopinnot, valmentavat opinnot ja ammatilliset erikoistumisopinnot ovat käynnistyneet ja haku päättynyt.

  • Stay tuned! Seuraavan syksyn linjahaut käynnistyvät keväällä 2019.


Hakuajan umpeutumisen jälkeen paikkojen tiedustelut:
Päivölän opiston toimisto, toimisto(at)paivola.fi, puh. 03 233 2200


HUOM!
Voit tulla tutustumaan kuvataidelinjan opetukseen ja Päivölän opistoon jo kesällä Akvarellikurssin (11.-14.7.2019) merkeissä. Kuvataidelinjalle ilmoittautuneille kurssi on erikoishintainen (-50 % normaalihinnasta) ja voit sisällyttää jomman kumman kurssin opintoihisi (1 op). Hyvitämme valitsemasi kurssin hinnasta puolet lukukausimaksun yhteydessä.


Ammattia ylläpitävä tai täydentävä koulutus

Päivölän opistolla voit myös opiskella kuvataidelinjan opintoja yksittäisinä moduleina lyhytkurssien muodossa, ammattitaitoa ylläpitävinä tai täydentävinä koulutuksina. Yksittäisten modulien haku päättyy viikkoa-kahta ennen modulin alkamista, ellei toisin mainita.

KELAN:n sivuilta voi lukea lisää koulutusmenojen vähennyskelpoisuudesta luonnollisen henkilön tuloverotuksessa.


Lisätietoja

Kuvataiteen ja arkkitehtuurin koordinoiva opettaja,

kuvataiteilija (YAMK), muotoilija (AMK), kulttuurialan opettaja (AmO) Piela Auvinen

piela.auvinen(at)paivola.fi, puh. 044 587 1153

 

Kuvataiteen ja arkkitehtuurin linjanjohtaja, Satu Kiuru,

(väitöstutkimuksen työskentelyvapaalla 31.10.2019 asti)

satu.kiuru(at)aalto.fi