Innovaatiomarkkinapaikat tutuksi

27.–28.9.2024Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Huom! Koulutuksen ajankohta muuttunut!

Haluatko opetella hyödyntämään internetissä olevia resursseja innovaatiotoiminnassa? Kurssilla opitaan, miten pääset osaksi tehokkaita innovaatioverkostoja ja tarjoamaan esim. pk-yrityksen palveluja verkossa globaalisti.

Avoin innovaatio (open innovation) on innovaatiomalli, jossa välittäjät (intermediaries) toimivat meklareina ja jopa pyörittävät innovaatiomarkkinapaikkoja. Näihin innovaatiomarkkinapaikkoihin voi osallistua niin palveluntuottajana kuin asiakkaanakin.

Sisältö

Kurssilla tutustutaan konkreettisesti mm. - yrityksen mainosvideon teettämiseen edullisesti globaalin tiimin tukemana - IT-palvelujen tarjoamiseen globaalisti - palveluiden tarjoamiseen niin lähiseudulle kuin kauemmaksikin (esim. puutarhasuunnitelmat omakotiasukkaille)

Kurssilla käydään lisäksi läpi avoimen lähdekoodin (open source) -maailman mahdollisuuksia innovaatiotoiminnassa ja selvitetään joukkoistamisen (crowdsourcing) pääperiaatteet: miten hyödyntää massojen aktiivisuutta ja osaamista oman liiketoiminnan tukena.

Kurssi on tarkoitettu pk-yrityksille, yrittäjille, freelancereille, opiskelijoille sekä myynnin ja markkinoinnin parissa työskenteleville, jotka ovat kiinnostuneita internetin innovaatiomarkkinapaikkojen hyödyntämisestä.

Kouluttajat

FT Mikko Ahonen

Aikataulu

Perjantai 27.9.2024 klo 12–17 ja lauantai 28.9.2024 klo 12–17 (välissä kahvit)

Hinta

Kurssin hinta: 130 € Hinta sisältää opetuksen sekä kahvit. Myös majoitus ja lounas/päivällinen mahdollisia lisämaksusta.

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittautumiset 15.9.2024 mennessä alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta.

Lisätiedot

Kurssin sisältö: Mikko Ahonen, mikko.ahonen(at)paivola.fi, p. 045 146 5345 Muut käytännön asiat: Päivölän opiston toimisto, toimisto(at)paivola.fi, p. 03 233 2200 (ma-pe klo 9-15)

Ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan alla olevan lomakkeen kautta viimeistään 15.9.2024 20.59 mennessä.

Hakemus voidaan luoda vain selaimen puolella, joten varmistathan, että selaimessasi on JavaScript käytössä.

Aika

27.–28.9.2024

Lisätiedot