Jouluinen tilkkutyökurssi

2.–4.12.2022Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Katselet vanhaa kurssia!

Toistaiseksi ei ole vielä vahvistettu kurssista uusia toteutuskertoja tai tiedossa vastaavia kursseja. Otathan yhteyttä mikäli olet kiinnostunut kurssista!

Jouluisia tilkkuompeluksia lahjaksi tai itselle!

Tule valmistamaan jouluisia tilkkutöitä: kaikki työt ovat uusia ja herkullisia niin kuin joulun alla kuuluukin olla. Ohjelmassa on mukana tietysti perinteinen, uusi joulumysteeri. Tämän lisäksi kurssilla on kaksi uutta jouluaiheista blokkimallia, joista voit ommella joko tabletteja, pöytäliinan tai kokonaisen jouluisen torkkupeitteen. Välipalaksi voit ommella jouluaiheisen pussukan ja/tai pikkukoristeen. Liity siis iloiseen joukkoon ompelemaan joko itsellesi tai lahjaksi käden taitoja arvostavalle sukulaiselle tai ystävälle. Ohjaajanasi toimii käden taitojen ohjaaja Hannele Wakkari, jonka blogista www.tilkkutaiwas.blogspot.com voit hakea inspiraatiota kategoriasta "Joulu".

Kurssin aikataulu

Kurssille saapuvat ilmoittuvat toimistolle klo 15.00 alkaen. Itse kurssi alkaa klo 18.00 ja ennen kurssin alkua on tarjolla päivällinen klo 17. Huomioithan, että kurssin etukäteen ilmoitettu aikataulu on suuntaa-antava ja tarkemman aikataulun saa saapuessa.

Perjantai klo 18.00-21.00 Lauantai klo 9.00-17.00 Sunnuntai klo 9.00-13.30

Kurssi päättyy sunnuntaina n. klo 14.00 päiväkahviin.

Hinta

Kurssin hinta 190 €. Hinta sisältää opetuksen, ruokailut ja majoituksen 2hh. Yhden hengen huoneita voi myös tiedustella toimistolta (huoneesta peritään lisämaksu 20 €/vrk). Lasku lähetetään jälkikäteen kurssin loputtua.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset alla olevan sähköisen lomakkeen kautta 21.11.2022 mennessä. Ilmoittautumisajan päätyttyä vapaita paikkoja voi kysellä opiston toimistolta.

Lisätietoja

Lisätietoja kurssin sisällöstä suoraan Hannelelta: wakkari.hannele@outlook.com Majoitukseen ja muihin asioihin liittyvät asiat: Päivölän opiston toimisto, toimisto(at)paivola.fi, puh. 03 233 2200

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on suljettu.

Aika

2.–4.12.2022

Lisätiedot